Alla inlägg under maj 2018

Av allasolikavarde - 3 maj 2018 21:46

Jag har länge varit kluven till frågan om sexualmoral. Vi får ju lära oss när vi växer upp, redan från låg ålder, att sex är naturligt och skönt och bra och man "ska" ha det och det "ska" vara skönt. Om man inte har sex är man en loser, och och man har en sexualmoral är man pryd. Som gamla sura gubbar och tanter.


Nu för tiden är allt sex bra. Homosex, multisex, sex utanför förhållanden eller innanför, sex är gott.


Studier visar lustigt nog att den unga generationen idag har mindre sex än sina föräldrar. Även udda sexaktiviteter var faktiskt vanligare förr. Men skit i det - det ska propageras för lössläppt sex som aldrig förr.


Det kändes alltid fel för mig men jag kunde aldrig förklara varför. Var det bara så att jag behövde psykoterapi för att "släppa loss" min förtryckta sexualitet på det sätt som det svenska samhället har trott sedan socialdemokraterna drev den tesen i början av 1960-talet? Andra har beskrivit mig som en person med sexualneuros.


En högt uppsatt präst som sedan blev ateist blev intervjuad om sexualmoralen och sa att han tyckte det var konstigt. Jag hittar tyvärr inte intervjun eller hans namn nu.


Själv tycker jag det är konstigt att svenska kristna lägger sådan vikt vid frågan "tror du på Gud". Bland katoliker och muslimer spelar det inte så stor roll vad man tror så länge man följer ritualerna. Bland i synnerhet lutheraner (vilket vi svenskar är) så är det däremot oerhört fundamentalt om man verkligen tror på Gud.


Medelklassen har bestämt att sexualmoral är tramsigt, och att det är bra att ha så mycket sex med så många som möjligt. Resultatet ser vi inte bara i hur Svenska Akademin nu imploderar, utan hur det sipprar ner till underklassen som ligger runt bäst de vill. Resultat är brutna hem, barn som växer upp utan föräldrar - allt påhejat av medelklassen.


Medelklassen tycker själv det är bra att gifta och skilja sig som man vill, och sex är till för att njutas. Men familj innebär faktiskt att man får göra avkall på en del av sina egna önskemål.


De gamla gubbar och gummor som sitter och är sura även ungdomens tanklösa lössläppthet har faktiskt rätt. Att fokusera på förhållanden först och främst, och sex som något man har inom det, är betydligt bättre för samhället. Visst är det "mindre roligt" än att göra det man känner för varje dag. Att leva för dagen kan ju låta kul, men en person som lever för dagen vad gäller förhållanden gör detsamma vad gäller utbildning och arbete också. Det hänger liksom ihop.


Det leder till den paradoxala sitsen att medelklassens journalister och andra tyckare sitter och talar om vikten av bra sex - eftersom de själva måste välja bort sex för att fokusera på karriär - medan de som tar till sig av detta rådet är underklassen, som istället för att utbilda sig och sköta sig skaffar sig en massa tatueringar och flick- och pojkvänner.


Likadant är det med homosex. Medelklassen vurmar för att man ska "bejaka sin sexualitet", medan underklassen ägnar sig åt homosex för att det är trendigt.


Den som orkar fundera ett varv extra inser att när hälften av alla homosexuella män har flera hundra sexpartners så är det bevis för att "bejaka sin sexualitet" inte är bra för samhället. Det sprids könssjukdomar, men det är även ett destruktivt leverne som inte leder till något positivt. Hade en heterosexuell haft den livsstilen det hade även journalisterna tyckt att det kanske är lite olämpligt. Men homosexuella har frikort.


Som Putin sa en gång: om Berlusconi hade varit homosexuell hade alla hans sexuella affärer setts som något normalt. Ja så är det ju - en homosexuell politiker som går på bögklubb varje vecka hade ingen vågat moralisera över.


Allt hänger ihop. Uppmuntrar man folket att skjuta upp sina lustar så kan de fokusera på utbildning och arbete. Istället så uppmuntrar man dem, som barn till 1960-talets sexuella revolution, att ha så mycket sex som möjligt, och gärna så tidigt som möjligt. Oskuld ska man inte vara - då är det något fel på en. Alla som tycker man ska hålla på sig är patriarkala förtryckare.


Med det sagt säger jag inte man ska vara så tillknäppt som småborgerligheten har varit i historian. Sex ska inte vara tabu och smutsigt och något man ska skämmas över. Men man ska inte heller dyrka motsatsen. Ska det vara så svårt att inse att det finns en medelväg?


Den bästa indikatorn på hur trogen ens partner kommer vara, är hur många sexpartners de haft. Och det är trots allt fortfarande så att vi vill att våra partners ska vara trogna. Själva vill vi kanske inte behöva vara, men partnern ska... Hur det nu ska gå ihop.

Av allasolikavarde - 2 maj 2018 21:36

Nyligen visades ett klipp från Lysekil, där några pensionärer var i slagsmål med några invandrare.


Vad jag funderade på är att sådant inte händer i de mer kulturberikade orterna. I Malmö där jag bor blev sådant otänkbart redan i slutet på 1980-talet, i och med att invandrarna blev för många och tog makten. Jag tror det först var jugoslaver som etablerade ligor. Araber med deras klanmentalitet och sjutton kusiner, farbröder och annat är också en omöjlighet att kämpa mot.


Jag läste nyligen att Lund har blivit en ort där svenskar blir rånade på mobiler och andra värdeföremål. Det börjar nu bli allmänt känt bland svenskar och påverkar hur de lever sina liv.


Även detta stadiet gick Malmö genom. Det var mot slutet av 1990-talet och början av 00-talet som svenskar blev systematiskt rånade av förortskidsen. Det har faktiskt upphört nu, vilket jag själv tror beror på några olika faktorer. Den första är att det inte är svenskar som styr längre. Svenskar är inte i majoritet (åtminstone inte av dem som vistas ute) och de vet det. Svenskar driver inte omkring i ungdomsgäng som skriker och har sig för de skulle fort bli nerslagna.


Det första stadiet är att det endast finns ett litet antal invandrare. De känner sig utsatta. I detta stadiet kan de bli offer för rasism. Det svenska etablissemanget verkar fortfarande uppleva att Sverige befinner sig på detta stadiet trots att varje ort har skolor där det nästan uteslutande går invandrare. (med "invandrare" menar jag i praktiken personer med icke-västlig bakgrund, oftast muslimer. Jag tror de flesta förstår det men vi vet ju hur debatten är i Sverige)


I det andra stadiet blir invandrarna fler och börjar hävda sig, men svenskar slår ännu tillbaka för de vill inte förlora makten över sin ort. De vill kunna fortsätta gå omkring i trygghet på sina gator. Det är i detta stadiet Lysekil nu befinner sig. En pensionär kan slåss mot en invandrare för han känner att han har ett samhälle i ryggen.


I det tredje stadiet är invandrarna så många att de kan göra det de vill. Jag minns en tidningsartikel från Malmö för en 15-20 år sedan, då en familj beskrev hur de hade polisanmält en ung rånare och nu hade hans släkt efter sig. Till sist fick de flytta. Lund verkar just nu genomgå detta stadiet.


Till slut hamnar man i stadium 4. Nu väljer man aktivt bort vissa områden. Man går inte provocerande omkring. Man undviker gäng. Man undviker bråk. Vill någon ha en cigarett så ger man dem en cigarett om man har. Tar de hela paketet så rycker man på axlarna och går vidare, glad att det inte gick värre. I det stora hela undviker man ögonkontakt, särskilt med folk av viss etnicitet, för det är bara dessa som utgör hot. Malmö befinner sig i detta stadium. I detta stadiet är invandrarna mindre kaxiga för de behöver inte hävda sig längre. De har fått det de vill, men det har kommit till ett pris: det finns inte längre någon enhet. Man kan inte längre lita på varandra. Om någon verkar göra inbrott i en bil eller stjäl en cykel så går man förbi.


Vad som kommer sedan vet jag inte. Jag har själv upplevt dessa fyra stadierna så dem kan jag vara en garant för att de stämmer. Ser man till olika städer i USA och England med stor invandring så är stadium 5 att olika samhällsinstitutioner inte längre går att förlita sig till. Det är var man för sig själv. Företag och myndigheter är korrumperade. Byggnader är fallfärdiga. Droganvändandet finns överallt, och med det följer stölder och annan kriminalitet.


Vissa vänsterfolk tycker faktiskt sådant är charmigt. Varför vänstern är så glad för misär är en bra fråga, men många vänstermänniskor verkar hämta sin kraft ur sin egen nedtryckande småborgerliga uppväxt och längtar efter lite äkta stank.


Malmö är på väg mot femte stadiet. Ännu bärs staden upp av det statliga utjämningsbidraget men det går fort utför, och samma öde drabbar stad efter stad.


Men vänta nu, säger ni kanske, Malmö har ju inte haft så mycket skjutningar detta året. Ja det stämmer - men det beror på att i princip hela södra Sveriges polis har kommenderats ner till Malmö för att hålla nere siffrorna. Det är ju valår. Då vill regeringen kunna säga att skjutningarna har minskat. Man drar loss lite plåster på olika ställen för att flytta till stället det blöder som mest just nu. Det fungerar dock bara kortsiktigt och snart kommer det märkas i de andra orterna samtidigt som skjutningarna i Malmö tar fart igen.


Finns det fler stadier? Ja. Fortsätter man driva en liberal vänsterpolitik som går ut på att vara snäll mot de kriminella och ständigt höja skatter för de arbetsamma för att ge till dem som inte jobbar så hamnar man i sjätte stadiet. De flesta städer i USA har kunnat undkomma detta eftersom det finns konservativa i dem som fokuserar på näringslivet och att sätta skurkar i fängelse. En stad som är på väg mot sjätte stadiet är super-vänsterstaden San Fransisco, där brottsligheten har blivit skyhög , särskilt vad gäller stölder, samtidigt som bostadsbristen också är alarmerande; den välbeställda medelklassen är dock glada för värdet på deras egna bostäder ökar ju. Den sexuella frigjordheten i San Fransisco har också som baksida att det finns många narkomaner, prostituerade, och HIV/Hepatit C-positiva. Just nu vill Sverige dock bli som San Fransisco eftersom vi vägrar se det negativa i mångkultur.

Av allasolikavarde - 1 maj 2018 15:47

Såvida inte man är blind och döv så lär man ha sett att det är svarta i princip i varje reklamfilm.


För mig är det rätt så förunderligt varför det är så. I Metro i måndags t.ex var det nästan bara svarta i alla reklamer. Man får ju intrycket av att man är i Afrika. Ska det vara så?


   


Förutom det även artikel med länk till ett videoklipp där en givetvis svart tjej intervjuar Löfven.


Jag har en egen teori vad det beror på att reklammakarna ska trycka in så många svarta i nyllet på oss.


Min personliga teori är att vänsterpropaganda är en fortsättning av den kristna arvsynden.

Tidigare skulle vi bekämpa arvsynden, t.ex i form av vår otyglade sexualitet. Det är förstås svårt för sexualitet ses som en naturlig drift. Därav skamkänslan och detta gjorde det möjligt för makthavare, präster, föräldrar o dyl att ha kontroll över folket. Så länge en person inte ens kunde tygla sin sexualitet så kunde man få dem skämmas för det.

Studier visar nu att vita har en naturlig tendens att känna obehag och rädsla kring svarta. Samtidigt så ses det alltid som vackrare att vara vit, blond och blåögd. Genom historian har blonda, vita människor setts som goda änglar, medan mörka sammankopplats med demoner. Det är likadant i indiska myter som i kristna.

Även reklammakarna känner detta i sig själva och bekämpar då sin egen "arvsynd" genom att sätta en massa svarta i reklamer. Dessutom så vill reklammakare och makthavare skämma alla som känner obehag inför det, genom att hänga ut dem som rasister.

Det är pga denna medfödda negativa känsla mot svarta som propagandan måste vara så total att ingen ens ska våga tänka tanken. Svarthet måste ses som en norm i allas-lika-värde Sverige.
Det är likadant med homosex. De flesta heteromän känner ett obehag och äckel inför synen av två män som kysser varandra. Därför måste homo-propagandan vara total samt man måste ha en skämsfaktor på dem som uttrycker ovilja mot att se homosex.

Skapa flashcards