Direktlänk till inlägg 10 juni 2018

Vi bör sänka bidragen och sätta fler i fängelse

Av allasolikavarde - 10 juni 2018 12:34

Jag funderar på hur man realistiskt kan göra Sverige "svenskt", eller åtminstone bra igen.


Vi kan inte gå tillbaka i tiden och jag tycker som tidigare nämnts det är viktigt försöka vara konstruktiv och inte destruktiv och gnällig.


Att förändra samhället tar lång tid och inget man kan göra på några år. Man får räkna med 20-30 år. Socialdemokraterna lyckades dock, och högerekonomer lyckades få genom det de startade i början av 1970-talet. Varför? För att det man tidigare använt inte fungerande längre.


På samma sätt tror jag det är viktigt att staka ut en politisk grund för ett bättre Sverige som man kan bygga på, allt eftersom Sverige försämras.


För att förhindra fler blandäktenskap, kan man inte förbjuda dylika eftersom det blir väldigt svårt bedöma "raser". Istället kan man sluta ge bidrag till ensamma mödrar, barnbidrag, osv. Det gör att kvinnor måste skaffa sig en make med pengar och kan inte bara trilla i säng med första bäste välhängd afrikan som sedan lämnar henne efter några år när han hittat en ny ung flamma.


Att svarta är mer otrogna är något som givetvis inte nämns, men i USA är svarta väldigt dåliga fäder. 80% av svarta barn växer upp utan far. Detta skapar såklart stora sociala problem. Det finns indikationer på att det delvis är genetiskt, vilket innebär att vi måste försöka motarbeta beteendet istället för att uppmuntra det.


De som inte kan försörja sig får då förlita sig på bidrag från välgörenhetsorganisationer, vänner och släktingar. Arbetssamma och ambitiösa svenskar ska inte behöva bekosta oansvariga personer. I det nya heterogena Sverige kan vi inte längre ha ett välfärdssamhälle för "alla". Det nya Sverige är mer blandat -- och det innebär att vi får mer av det dåliga, såväl som mer av det goda. I både USA och England rustar man ner välfärdssamhället eftersom det inte går att ha välfärdssamhälle och massinvandring.


Av denna anledning måste vi minska bidragen för de som får mer barn än 3. Dra in flerbarnstillägg och barnbidrag. Att föda barn sägs vara bra för Sverige, men får man så många barn kommer det bli svårt för familjerna ta hand om dem. Det bevisas av somaliska familjer. De får hitta andra sätt försörja sig.


Att dra in statliga bidrag kommer förstås drabba "svenskar" också, men det finns inget annat sätt. Vi kan inte dra in bidrag baserat på religion eller hudfärg. Däremot kan vi dra in bidrag för nyanlända, vilket vi också bör göra. Men deras barn måste behandlas på samma sätt som "etniskt svenska" barn. Därför måste bidrag sänkas för alla.


De som vill ge till fattiga svenskar får göra det genom välgörenshetsorganisationer.

Muslimer kan ha sina egna välgörenhetsorganisationer. Alla organisationer får givetvis själva välja vem de vill ge pengar till. Vi kan inte längre tala om "vi Sverige" när vi inte känner ett "vi" på det sättet.


Troligen kommer kriminaliteten öka när vi drar in bidragen. Därför måste vi öka polisens resurser och befogenheter. Angrepp mot polisen kommer inte heller tillåtas.


I USA försökte man länge vara snäll mot de kriminella men det fungerade inte. Med start på 1980-talet började man istället sätta de kriminella i fängelse och det har reducerat brottsligheten kraftigt. Sverige bör gå samma väg för att skydda laglydiga medborgare.


Sedan bör vi öka på den nationella samhörigheten. I USA svor man länge en ed till nationen. Även i Sverige anser jag att man bör acceptera ett grundläggande samhällskontrakt, som bland annat innebär att man inte ska motarbeta Sverige och dess institutioner, inte begå medvetet bidragsbrott. Man måste arbeta för Sverige bästa och inte bara för sitt eget bästa. Detta är ett val individer måste göra.


Vänsterns individfokusering håller på att sänka landets sociala kapital samtidigt som vi indirekt uppmuntrar de sämsta elementen och det sämsta beteendet.


Vi bör istället uppmuntra de mest ambitiösa och intelligenta. Det är de som gör samhället rikt och starkt. Alla är inte lika. Vi tar in massor av människor som är långintelligenta och skapar lågintelligenta barn, och de ynglar av sig med blonda svenskar. Många sådana barn får beteendeproblem.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Ovido - Quiz & Flashcards