Direktlänk till inlägg 3 september 2018

Får svenska kvinnor skylla sig själva?

Av allasolikavarde - 3 september 2018 22:06

Jag sitter här och läser domen mot palestiniern Ibrahim Sameer Ibrahim Abujamal (född 1997) som dömdes för brott han begick mot Hanna Arvidsson i Kalmar.


Under rättegången satt den ambitiöse "förtryckte" palestinierns bruschor? och skrek åt offret att hon var en hora.


Här en artikel i SVT:


En 21-årig Kalmarbo döms av Kalmar tingsrätt till fängelse i ett år och fyra månader för grov kvinnofridskränkning, olaga hot, bedrägeri och utpressning.

De olika händelserna som mannen döms för har pågått under närmare tre års tid och omfattar upprepade fall av misshandel, olaga tvång och utpressning mot hans dåvarande sambo.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/21-aring-far-fangelse-for-grov-kvinnofridskrankning

Den dömde mannen har dessutom hotat kvinnan med att lägga ut nakenbilder på henne i sociala medier om hon inte gav honom 50 000 kronor, och sagt att han ska göra så hon ”lever i fucking skräck”.

”Det har varit fråga om hot, våld och kränkningar under lång tid” skriver tingsrätten i domen och dömer mannen för grov kvinnofridskränkning, olaga hot, bedrägeri och utpressning.

Mannen döms till fängelse i ett år och fyra månader. Därtill ska han betala skadestånd på närmare 80 000 kronor till kvinnan.


Vill man veta detaljerna får man som vanligt vända sig till Flashback.


Jag kan tycka det är väldigt märkligt när man läser om svenska kvinnor som känner sig så hippa när de själva eller deras bekanta ägnar sig åt dylika rasblandade förhållanden. En arabisk person som är så charmig - till en början.


Vad de inte inser är att muslimer har ett permanent dåligt självförtroende, vilket är en del av islam: att ständigt se andra som hot och sig själva som en underdog. Det är för övrigt därför vänstern och islamister är så goda vänner: de slåss mot samma "överhet". Skit samma om det dör folk på vägen - kampen är viktigast.


Enligt tråden på flashback:


När det gäller deras kvinnosyn så är alla tre bröderna exakt likadana. Dom har alla misshandlat sina ex flickvänner både fysiskt och psykiskt.
Dom försörjer sig genom att sälja droger, och brukar även droger. Allmänt så har dom ett väldigt smutsigt rykte i Kalmar. Dom TROR att dom styr kalmar.
Dom kör runt i sina fina bilar, som är finansierade med kreditlån och drogpengar, och söker bråk. Vad jag vet så förföljer dom ex flickvännen till "ibbe" dagligen och trakasserar henne.


Tyvärr är det numer vanligt att se svenska flickor (faktiskt har många en finsk bakgrund) som sitter i knät på en ghetto-talande blatte och imponeras över hans ... tja, hat mot Sverige? Vad annars en sådan person har att imponera med vet jag inte. För det är ju inte en stor penis.


Så vi har en hatisk person från en hatisk kultur, som ser ner på kvinnor och är för dum för att bli något i livet.

Vissa tjejer dras till sådant. Varför kan man fråga sig.


Ska de skylla sig själva?

Borde vi lärt dem bättre?


På sätt och vis har ju kvinnorna själva sagt att de ska vara "fria". De är inte någon annans kvinna, de är sin egen kvinna. Jag antar de får skylla sig själva när de ger sig i kast med muslimer.


Det positiva med detta frihetexperiment är att många kvinnor blir väldigt islamkritiska efter att ha umgåtts med muslimer. Ingrid Carlqvist är ett känt exempel:


Ingrid Carlqvist kan till och med vittna om hur det är att leva med en marockansk man.

- Vi träffades 1992 och var gifta i fyra år. Och han var inte alls religiös, han åt fläskkött och drack öl och vin. Vi blev jätteförälskade, eller tända, om man ska uttrycka det mer prosaiskt. Jag ville ha barn, han ville komma till Sverige. Han var duktig på språk. Men han nöjde sig när han kom till nivån lätt svenska. Och det räckte inte för mig. Diskussioner är min livsluft. Jag brukar säga att det var invandrarverkets fel att jag gifte med mig honom. Hade de låtit honom komma på turistvisum hade jag nog nyktrat till och insett att vi var alldeles för olika.

https://www.expressen.se/kultur/bjorn-af-kleen-besoker-ingrid-carlqvist/


Nyligen framkom det att alt-right figuren (rättare sagt alt-light) Lauren Southern verkar ha haft ett förhållande med en muslim när hon var yngre:


"Lauren was by all means a normal, dumb, white girl. She is now a racist, dumb, white girl. She had a reputation for being a bit weird, very insecure, attention seeking, and "easy." So basically she dated a bunch of brown guys. One dumped her because he upgraded to a hot Middle-Eastern girl, and also because he discovered about Lauren's reputation. Lauren got super attached to the second guy but he ended up dumping her because she was batshit crazy (and also ended up dating a rich brown girl). She didn't take the break-up well and turned into a mess. She dropped out of uni (read: dumb, white, girl) and did the whole anti-SJW thing at the slut walk for attention. I'm not surprised she embraced the whole white nationalism thing because she was burned very badly by the brown guys she dated. Not at all surprised that she specifically screeches against brown immigrants/Muslims, although that's also equally because of current events and their recent prominence."

https://www.reddit.com/r/Drama/comments/6t8fd3/i_know_someone_who_went_to_school_with_lauren/

 

Att muslimer behandlar kvinnor som skit - särskilt icke-muslimer - är inget nytt förstås.


Tyvärr är kvinnor ofta naiva och tror att alla är goda innerst inne. Även om alla i samhället informerar dem så följer de sina känslor.


Jag tror faktiskt att islam sprids delvis pga de har bättre pli på sina kvinnor. Våra kvinnor knullar förste bäste muslim eller svarting i toleransens namn... flyttar ihop och får kanske barn (det är muslimens mål: få barn med en vit kvinna). Sedan brukar det gå utför. Har hon tur har hon åtminstone inga barn med mannen.  Barn med en muslimsk far blir alltid muslimer också.


Bland folklivsforskare, etnologer, biologer, sociologer, och så vidare, är det självklart så att något sprids genom att det förökar sig. Om sekulära svenskar inte förökar sig, så minskar de i antal. I Sverige ses detta som kontroversiellt. "Alla" är ju svenskar...

Men jag säger bara: vi får se hur Sverige ser ut om 100, 200 eller 300 år.

Om vi har en grupp i samhället vars antal ständigt ökar, och en annan grupp vars antal minskar - vad leder det till?


Svaret är inte "det där är rasistiskt för alla har lika värde".

 
ANNONS
 
Ingen bild

Vip

4 december 2018 20:15

Vännen det är små tjejer som blir hjärn tvättat och bil kåta..
Och största problemet är politikerna tror mig det är ju politikerna som vill ja det så...

Hur ska socialförvaltning o tingsrätter och poliser ska få uppdrag om inte sådan ska hända dom vill inte begränsa... dom kan ha koll på skattepengar hur dom ska blåsa detta landet på ett politiskt sätt..

Jag är en av dom som har försökt ge dom vägar att begränsa men tyvärr så har dom inte gjort ett ski...

Men det finns ju gott om horror som är pengar och bil kåta... tror tjejen visste väl att han är en snorunge hon kunde säga ifrån på samma minut men tyvärr många öppnar benen för att sätta sig en finnanserad bil

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Lördag 20 juli 23:56


Nu har jag läst klart Sundströms bok om Danmark, som jag nämnde i ett inlägg nyligen om Pia Kjaersgaard.   Det jag först kan säga om boken är att DN-journalisten Lena Sundström är roligare än man tror. I de intervjuer jag såg med henne kring 201...

Av allasolikavarde - Lördag 20 juli 15:39

I torsdags gick en film på SVT som hette Instructions not Included. Den finns tillgänglig i fem dagar till: https://www.svtplay.se/video/22954510/instructions-not-included   I vanliga fall är utländska icke-amerikanska filmer på SVT inte så bra...

Av allasolikavarde - Söndag 14 juli 22:53

På ett sätt känns det som att det var länge sedan, genom att debatten vi ser då inte hade kunnat ske nu. Vi har haft en flyktingkris och debatter om svenska värdering. SD kom in i Riksdagen och fick 17,5% i senaste valet (det hade nog chockat Leijonb...

Av allasolikavarde - Söndag 7 juli 19:50

Apropå det här med barn som vill byta kön, som SVT nyligen skrev om, så känns det angeläget att citera följande inlägg som skrevs på Flashback tidigare idag:   En gammal vän, sjuksköterska sen många decennier, bdytte nyligen jobb eftersom hon "in...

Av allasolikavarde - Torsdag 4 juli 21:45

Idag kollade jag in resten av den intressanta intervjun med Elise på Nya Tider. Ibland blir det lite segt men det var intressant ungefär mitt i, när hon berättar om hur hon jobbade på Posten Malmö och hur det i områden i t.ex. Rosengård bor kanske fe...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se