Direktlänk till inlägg 21 oktober 2018

Jag drömde om bodysnatchers inatt

Av allasolikavarde - 21 oktober 2018 11:10

Jag hade en negativ dröm inatt om att folk i mitt bostadsområde spionerade på mig och tillhörde någon typ av bodysnatchers. Jag tror att drömmen inspirerades av ett klipp jag såg på SVT igår:  Så bemöter du rasism – i fem olika situationer.


Hon som gör videon sitter med pekpinnar och förklarar pedagogiskt att man ska säga "Den åsikten passar inte dig" och "Du skulle tjäna på att inte säga så". "Förminska åsikten men höj personen".


Nu när jag "kommit ut" som s.k rasist är det sådant jag kommer få höra av släktmedlemmar.


Argumentet låter vettigt när man först hör det, men sedan vände jag på det och insåg att det kan användas för att tysta vem som helst.

"När du säger att vi ska sänka skatter för de rika så uttrycker du en fascistisk åsikt som inte passar dig, för du är ju inte fascist egentligen".


"När du säger att vi ska höja skatter så uttrycker du en socialistisk åsikt och det passar inte dig, för du är ju inte socialist egentligen. Du skulle tjäna på att inte säga så."


Socialist får man dock lov att kalla sig i dagens Sverige så det fungerar inte. Att bli kallad rasist är, än så länge, mer känsligt, men vi måste börja acceptera att bli kallade rasister.


Delvis pga SVT klippet drömde jag att det fanns människor som egentligen var någon form av utomjordingar som var ute efter mig och min tjej. Jag kom cyklandes hem sent på kvällen och det var tänt i deras styrelserum. Där stod de, mitt i natten, och diskuterade planer. Så som bodysnatchers gör.


Det är som när jag pratade om feminism med min tjej för ett tag sedan, och hon sa om en kvinna som jag vet inte är feminist att "är hon emot jämställdhet"? Och jag sa då till min tjej: "They got to you too"....

All feministpropaganda i media och i Pink Room måste ha påverkat hennes tankar. Man är ju som man umgås. Hon sa att hon inte var feminist men jag misstänker ändå att hon kan vara på väg åt det hållet.


"Det du säger nu är väldigt feministiskt och nedvärderande mot sunda manliga värderingar. Det passar inte dig, för du är ju inte manshatare egentligen."

Är det inte väldigt förminskande att säga en sådan sak till någon? Man liksom ignorerar hela den problematiken som personen har.


SVTs klipp visar hur mycket vänstern och SVT vill försöka ändra våra tankar. Det är förstås svårt kämpa mot en sådan koloss som SVT.


För den som inte sett det, rekommenderar jag att se Invasion of the Body Snatchers. Antingen filmen från 1993:



Eller filmen från 1978.

Det finns en ännu äldre film från 1956 i svartvit men den gjorde inget större intryck på mig.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Skapa flashcards