Direktlänk till inlägg 23 december 2018

Sammanfattning av althögerns arbetslöshet

Av allasolikavarde - 23 december 2018 21:52

Intressant inlägg där användaren Run3 sammanfattar olika framträdande personer i AFS och althögern och vad de sysslar med:


AfS har sin podd Den Kokta Grodan där Berglund inte har jobbat på ett par år. Vita Pillret görs av Christoffer Dulny som inte har jobbat på 1.5 år då kan kickades från sitt enda jobb han haft inom SD. Dulny tillsammans med Kristoffer Hugin brukar i podden prata om hur de krigar genom att posta meme-bilder om dagarna i sina interna Facebook-grupper. Svegot har Conrad som inte har jobbat på många år och som upprepade gånger i deras podd har berättat hur skönt det är att inte behöva jobba. Svegot har även Dan och Magnus som inte haft ett riktigt jobb på ett antal år, och nu "jobbar" Magnus med klipp-och-klistra-journalistik. Sedan har vi podden Ingrid & Maria där de sitter och tigger i sina avsnitt och klagar på att folk inte ger dem tillräckligt mycket pengar. I anslutning till Nordisk Alternativhöger har vi Jonas Nilsson som är evig student, gör dokumentärfilmer och skriver böcker.

Det är ett genomgående mönster, med filurer som undviker hederliga arbeten. Hur ska man kunna lyssna på dem, kunna ta dem på allvar och ha dem som förebilder? Det ger ett dåligt intryck när man tittar på hur de lever.

Svegot, Det Fria Sverige, Nordisk Alternativhöger, osv, är AfS största hejarklack. Det är oundvikligen så att deras image smittar av sig på AfS och Den Kokta Grodan när de alla är i samma sfär. De träffades t.o.m under Almedalsveckan.

https://www.flashback.org/sp66205811


Man kan iofs invända att tillhör man althögern eller den "radikala" högern så är det svårt att få ett jobb.

Jag anmälde mig själv till AFS riksdagslista väl införstådd med att jag troligen skulle vara tvungen att ge upp mitt enmansföretag. Som tur var ville de inte ha mig på listan, något jag nu i efterhand är mycket glad för.


Å andra kanske det hjälper att man är ekonomiskt oberoende för att kunna tala fritt som "högerextrem". Hade jag varit arbetslös en längre tid hade jag kunnat outa mig och göra videos, som Arga Blatten gör. Men nu har jag för mycket förlora och mycket lite att vinna.


En framträdande nazist i Ludvika jobbar faktiskt på Netto, läste jag i Expo. Men det är nog mycket ovanligt.


Själv värdesätter jag, liksom användaren Run3 på Flashback, folk som arbetar. Arbetar man inte är man "värdelös". Man blir värdelös. Arbete är viktigt för självkänslan och för att hålla en person kopplad till verkligheten.

Den som sett UGs program om den svenska althögern har själv sett hur barnsliga de är. Man kan liksom inte ta dem på allvar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Söndag 20 jan 13:32

Filmen BlacKKKlansmen släpptes 2018, regisserad av den svarte regissören Spike Lee.   Den är baserad på en sann historia om en svart polis som sätter upp en lokalavdelning till KKK via telefon. När han måste umgås med andra klansmen skickar ha...

Av allasolikavarde - Fredag 18 jan 10:43


Igår såg jag ett förvånande intressant program på SVT som hette Ekdal & Ekdal. Av SVT förväntar jag mig annars bara pekpinnar men detta var den typen av öppna program med riktiga experter som talar om intressanta och relevanta frågor ur ett expertper...

Av allasolikavarde - Torsdag 17 jan 17:30

      Hahahahaha!   Jag kan inte hitta källan för bilden, annat än att den sprids i Sydafrika.   Nåväl. Våra politiker talar om vikten att blanda utrikes födda med inrikes födda. Det är deras mål. Som ideal har de någon kommun i norr...

Av allasolikavarde - Torsdag 17 jan 00:08

Jag tänkte starta en tråd på Flashback med ämnet "postmodernism och invandringskritik" och har det färdigskrivet i mobilen men sedan så ångrade jag mig. Att göra det i kategorin Invandring&Integration är nämligen ganska meningslöst för nivån i det de...

Av allasolikavarde - Lördag 12 jan 14:18

Blev nyligen varse att Unabomber 1995 skrev ett manifest där han skriver sina åsikter om vänstermänniskor.   Det är intressant och klarsynt. Som de flesta kanske vet var Unabombern ett matematiskt geni som lämnade den akademiska världen och bosat...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se