Direktlänk till inlägg 9 januari 2019

Alla ska få vara det de vill....

Av allasolikavarde - Onsdag 9 jan 17:19


 


 


 


 


 


 


 


 


Det här inlägget syftar på den där mentaliteten att man vill behandlas som "lika" men gör precis allt man kan för att vara allmänt jobbig.

Jag har själv stött på människor som är väldigt lika detta. Och jag kan inte hjälpa att fråga mig hur "normalt" det egentligen är.

De anstränger sig för att vara så udda som möljigt.

I Facebookgruppen Pink Room finns en person vid namn Charlie Broman Jäderberg.

Broman är förvisso ett coolt namn på engelska "Bro' - Man!"


Förutom det är tjejen helt rubbad. 19-20 år "upptäckte" hon att hon inte är en kvinna utan att det känns bättre kalla sig icke-binär. Därför får nu ingen av Pink Rooms 100 000 medlemmar inleda ett inlägg med att skriva "hej tjejer" för då blir Charlie skitsur och känner sig "exkluderad".

Händelsevis lider Charlie av en mängd psykiska problem också, såsom ångest och depression.

Hon måste dela med sig allt hon tycker och ... känner ... på sociala medier. Såklart.


Lägg på minnet att för vänstern så finns något när det känns. (Typ som att Platon tänkte sig att allt vi kan föreställa oss existerar, och därför existerar Gud. Make sens på medeltiden. )

Så om en person känner sig diskriminerad så måste vi omedelbart motarbeta diskriminering. Inte oväntat tycker muslimer detta med känslobaserad vetenskap är jättebra, särskilt om de kan tjäna pengar på det från dumme svennen.


Hade man velat få något så borde man väl vara nöjd när man väl fått det? Istället är det som att de kräver att ALLA i hela världen MÅSTE tycka att ALLT är "helt okej". Det får inte finnas en enda surgubbe nånstans i Bagarmossen som tycker att vad man gör i sovrummet bör stanna i sovrummet eller att det bara finns två kön.


Nejdå. Om man inte vill se bögporr på barnkanalen så är man homofob. (de visar inte bögporr på Barnkanalen än, men jag kan inte se någon anledning varför de inte skulle göra det, utifrån ett vänsterperspektiv)


Jag tror det är av denna anledning som homolobbyn blivit så stark. Ingen vågar säga emot den, men däremot vinner man många poäng på att blåsa upp fördomsballonger, vifta med en prideflagga och liknande meningslösheter. 


Alla ska få vara det de vill och säga det de vill.

Så länge de inte är Sverigedemokrater, förstås.


Vad är grejen med att identifiera sig genom sin sexualitet?

Jag ser det ständigt och jämnt.

"Olle, 46. Pansexuell".

"Melinda, 26. Transexuell och bisexuell"


Det intressanta är att ingen får ifrågasätta någon annans sexualitet.

Det kallas för hets / hatbrott, och kan vara straffbart.


Det är som att de vill trycka upp den sexualitet de nu råkar ha just idag i huvudet på en bara för att de vet att man inte får lov att tycka något om det. Man får inte ens lov att tänka något om det, typ. Man får inte himla med ögonen eller sucka.


Om det VERKLIGEN hade varit så att de haft den sexualiteten borde de väl inte vara så känsliga kring det?

Måste man vara så sjukt osäker på något som påstås vara medfött? Det finns inga bevis för det vetenskapligt att det är medfött, men de har varit duktiga på att sprida den myten. "Titta på bananflugor", osv.


Har man ett verkligt problem kräver man väl inte att ALLA måste tycka att allt man gör är helt okej?

Om något t.ex vill börja måla tavlor istället för att jobba på bank. Alla kanske inte tycker detta är en helt okej idé. Ska man kräva att precis ALLA gör det? Vill man måla tavlor kan man väl göra det ändå ??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Lördag 23 mars 20:32


Jag har hört talas om Ellen Key och hennes bok Barnens Århundrade tidigare men jag antog att det bara var ännu en sådan där vänstergrej - "bry sig om barnen".     Nu när jag dock satt mig bättre in i Ellen Key, genom att jag läste hennes formi...

Av allasolikavarde - Lördag 23 mars 13:01

Det spekuleras friskt på Flashback om vad Pär Nuder har gjort som fått honom sparkad. De första sidorna gav i princip inget. Lösa åsikter och gissningar. Någon skrev på första sidan han från säkra källor hört att Nuder skulle varit på Linsey Vonn, ...

Av allasolikavarde - Fredag 22 mars 18:07


Den här uppgiften spreds för ett tag sedan:   – Vi ser i erfarenheterna från testerna att på väldigt många andra områden - de flesta - så är kvinnor faktiskt bättre än män.  Till exempel psykiska faktorer och i-prov och liknande som då är b...

Av allasolikavarde - Fredag 22 mars 00:45


Jag såg till min förvåning att jag hade över 100 unika besökare den 19:e mars, och över 50 både den 20:e och 21:e. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Kanske är någon som vill utreda mig från t.ex. Juridikfronten. De anmälde demokratbloggen.se f...

Av allasolikavarde - Tisdag 19 mars 22:13

Jag har skrivit lite mindre ett tag, vilket beror på att jag har lite andra projekt, samt på att jag just nu "förkovrar" mig, kan man säga. Dvs jag läser en del böcker, artiklar, tänker och funderar...   Bland annat så funderar jag på det där med...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se