Direktlänk till inlägg 8 februari 2019

Handlingsplan från Höger

Av allasolikavarde - 8 februari 2019 00:12

Jag funderar lite på en handlingsplan från höger.

Det är ju rätt sent nu så jag tänker lite korta drag:


* Alternativmedia måste öka.

* Vi måste sprida den invandringskritiska problembeskrivningen. T.ex bör ordet "massinvandring" alltid användas för att beskriva invandringen till Sverige senaste 20 åren. Ordet "folkutbyte" är lite för extremt ännu men får man möjlighet kan man smyga in ord som "politiker vill ersätta Sveriges befolkning".


* (opportunity) En ekonomisk kris skulle vara jättebra. Men då är frågan bara om SD kan inkassera, och tyvärr har de ännu inte tillräckligt kompetenta och respektabla företrädare. Hade deras politiker varit intelligenta, självtänkande företagsledare, advokater och ingenjörer hade man haft förtroende för SD, men nu känns det som ett toppstyrt parti med nickedockor.


* (opportunity) Om motsättningarna i samhället ökar så gynnas SD. För att öka motsättningarna bör man ägna sig åt s.k näthat, vilket i sin tur ökar upp antirasisternas anti-svenska propaganda, och som i sin tur gör att ännu fler tröttnar på traditionella mediers tjat och vinkling. 


* (opportunity) Martyrskap. Folk som beskriver hur de drabbats negativt av massinvandring. Det är förvånande effektivt med martyrer. Nazityskland, som ju begick en massa mord, hötidlighöll ändå Horst Wessel varje år.Eller Alan Kurdi, den lille flyktingpojken som dog på stranden och som hade "samma sneakers som min son", som en journalist skrev.

Man behöver dock inte ha sådana extrema exempel.

De bästa martyrerna är folk som känns som totalt oskyldiga offer som genomgick fruktansvärda saker som vem som helst kan identifiera och sympatisera med. Som Elin Krantz, mördad 2010 av en eritrean som inte borde varit Sverige.


Hon hette Elin Krantz och var 27 år gammal. Nyinflyttad från Falköping till Göteborg för att gå en utbildning till hudterapeut. Mer än 27 år blev hon inte.


Tidigt på söndagsmorgonen den 26 september 2010 blir hon brutalt våldtagen och mördad av den 22-årige etiopiske invandraren Ephrem Tadele Yohannes. Hennes avklädda och skändade kropp, med underlivet fyllt av gräs, göms av mördaren under ett 83,6 kilo tungt stenblock i en skogsdunge vid spårvagnshållplatsen Temperaturgatan på Hisingen. Ett och ett halvt dygn senare hittas Elins kropp vid en sökning med polisens spårhundar.


Hon var en vanlig ung svensk kvinna, uppvuxen i Falköping i en stor familj med stark familjesammanhållning. 2010 hade hon tagit det stora steget att flytta hemifrån till Göteborg för att utbilda sig till hudterapeut. Steget underlättades av att hennes äldre syster Maria hade flyttat till Göteborg, köpt ett hus på Hisingen och erbjöd Elin att bo hos henne.


Hon var en typisk svensk kvinna som levde i en falsk känsla av trygghet för att hon genom desinformation i massmedia indoktrinerats att gilla mångkulturen och intalats att alla människor är lika. Elin Krantz litade på att politikerna tar ansvar för landet och sin befolkning och att kvinnor kan röra sig tryggt utomhus, även nattetid och även om man är berusad. Hon visste inte att hon ingick i det mångkulturella samhällsexperimentets mest utsatta högriskgrupp, de kvinnor som inte har förstått att svenska politiker gärna offrar deras liv till förmån för ett högre mål; massinvandring och ett mångkulturellt samhälle.


Ephrem Tadele Yohannes föddes i Addis Abeba den 19 december 1987 och är etiopisk medborgare. Ett år före mordet, 2009, hade han kommit till Sverige som en av 33 637 utlänningar som beviljades uppehållstillstånd som anhöriginvandrare det året. Han kom på anknytning till sin etiopiska fru, närmast från Virginia, USA, där de hade bott i några år och fått två barn. Frun och barnen hade flyttat till Sverige i förväg.


I USA hade Ephrem Tadele Yohannes 2007 dömts för sju brott; bland annat rattfylleri, en smitningsolycka med personskador och falska uppgifter till fängelse i sammanlagt 13 månader 11 dagar. Han hade ålagts av domstol att genomgå behandling för sina alkoholproblem och sin aggressionsproblematik.


https://juliacaesar.blog/2017/12/10/ett-mord-som-forandrade-sverige/


Men det finns andra offer också.


Det jag ser som största svagheten (weakness) är ungdomen, som ju genomgått 12 år av total indoktrinering i "man ska vara snäll". Så länge som skolans makt är så stark blir det väldigt svårt att genomdriva en SD-politik. Detta faktum får inte underskattas. De vänsterliberala har sin egen "vänsterjugend".


En annan svaghet är bristen på respektabla personer, alternativt starka ledare. Det finns ingen som riktigt klarar bära fanan just nu. Jag hade hoppats att AFS skulle bli ett alternativ till höger med sin riksdagslista av ingenjörer, läkare och andra högutbildade, men AFS gav snarare intryck av att vara snorungar utan verklighetskontakt.


Ja det kanske man kan kalla en SWOT-analys.


Som enskild medborgare finns det åtminstone några saker av detta man kan göra.


En sak jag inte nämnt är att Sverigevänner bör vara öppna i högre utsträckning. Just nu så lever etablissemanget på att "alla vettiga" håller med dem. Ju fler vettiga som står upp för att de stöttar t.ex SD, desto mer inspirerar det andra att börja fundera i dessa banor. Man får betänka att makten har makten för att de har makten. De kan dock bara tysta oss så länge de kan använda en skämmas-retorik, dvs de vill tysta oss genom att få oss att skämmas. Ju fler som öppet stöttat svenskvänlighet desto svårare blir det för etablissemanget att få oss att skämmas.


Ett bra exempel på maktens härskarteknik visar retorikexperten Elaine Eksvärd i artikeln Så bemöter du rasism – i fem olika situationer, där ett av råden är: "Det du säger nu är rasistiskt, och det passar inte dig, för du är ju inte rasist."

Denna mening är för mig så otäck i sitt översittande att jag faktiskt drömde en mardröm om henne på natten efter.

Att hon har den där snorkiga stockholmsdialekten där i och ä uttalas som iiihhhh gör att det känns ännu värre.


Tips fyra är nedan:

 

 

Javisst, stumpan. "Vi" skulle personligen tjäna på att inte vara invandringskritiska utan bara leka på och låtsas att allt går jättebra. Precis den orsaken som gör att journalister inte riskerar sina karriärer. De "tjänar på" att inte skriva sanningen.


En annan sak man kan göra som enskild medborgare är att göra smårasistiska instick. Det kommer provocera invandrare och leder till ökade konflikter. Man kan även skriva och klaga på journalister, akademiker, personer i rättsväsendet och andra opinionsbildare. Låt dem veta hur ni känner. Kan man inte skriva det rakt ut kan man hinta det, t.ex "många av de som kommer är inte särskilt intelligenta och kommer aldrig bidra till det svenska samhället. Troligen inte deras barn heller, eftersom intelligens går i arv." Det borde hålla sig inom ramarna för HMF, men om det inte gör det, får vi anpassa orden allt efterhand.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Skapa flashcards