Direktlänk till inlägg 10 februari 2019

Är könskorrigeringar årtiondets bluff?

Av allasolikavarde - 10 februari 2019 16:00

Årtiondets bedrägeri har jag utsett till de "ensamkommande afghanska flyktingbarnen", som varken är ensamma, afghaner, flyktingar eller barn. Ändå kan medierna inte skriva så mycket om det på grund av en pervers tolkning av "allas lika värde".

Årtiondets bluff kanske är de s.k könskorrigeringarna.


Betänk att det snart kommer bli olagligt att kritisera dessa könskorrigeringar. De vet väl om att bluffen måste upprätthållas. Av samma anledning har FN bestämt att vi så smått "bör" försvåra för invandringskritik. De använder inte ordet censur men det är typ det man vill.


Sverige vill helst ha ett samhälle byggt på lögner. Den typen av samhällen är förstås på väg åt fel håll, men makten vill ha makt, och medborgarna är inte tillräckligt engagerade för att inse vad nyttan med yttrandefrihet är.


Är folk verkligen födda i "fel" kropp, eller inbildar de sig bara? Finns det kanske sådana som inbildar sig?

Ett ovanligt exempel på kritik mot könsbytehysterin kunde man läsa i Expressen förra året:



Nu är vi här. En man som har dödat och styckat en kvinna vill byta kön och sitta på kvinnofängelse. Och nu är frågan: vems sida ska man stå på? Samhället har valt mannens sida.

Det gör inte jag. Jag kommer aldrig att kalla Kristoffer Johansson för en kvinna, skriver Kajsa Ekis Ekman.

https://www.expressen.se/debatt/-en-man-som-styckar-kvinnor-ska-inte-sitta-i-kvinnofangelse/


Jag gissar att skribenten Kajsa Ekis Ekman inte är feminist, eftersom feminister är fokuserade på vita medelklasskvinnors löner, medan Ekis Ekman bryr sig om kvinnor som blir styckmördade - något feminister alltså inte är fokuserade på.


Kristoffers känslor är mycket viktiga, anser Kriminalvården. Om kvinnorna på Hinsebergs eller Ystads känslor och trygghet står inte en enda rad i beslutet. Trots att det är vanligt att kvinnliga intagna varit offer för mäns våld. Det skrivs bara kort att "det inte föreligger några säkerhetsmässiga hinder mot att Kim Johansson får vara placerad i någon av dessa anstalter" då de har "den grad av övervakning och kontroll som krävs." Nu räcker alltså plötsligt bevakningen – fast båda dessa fängelser är klass 2! Det vill säga: en lägre nivå med mer gemensamma aktiviteter, allrum, trädgårdsarbete.

Det kan inte göras tydligare: Det är mannens känslor som är viktiga, inte kvinnornas - även då mannen ser sig som kvinna.


Nu verkar hon dock feministisk igen i sin virrighet. Det är förstås inte mannens känslor som är viktiga, utan könsbytarens. Är man könsbytare tillhör man plötsligt en skyddad grupp med skyddade känslor, precis som homosexuella. En homosexuell som är mördar folk eller är psykiskt sjuk ses t.ex gärna som "ett offer för heteronormen".


Samma med Kim Johansson. nu när han "upptäckt" att han egentligen är kvinna så kanske samhället (dvs det vänsterliberala samhället) förklarar hans mord med att han är född i fel kön.

Det vänsterliberala samhället har väldigt svårt att acceptera att vissa människor är dåliga människor som bör sitta i fängelse.


Deras tydligaste misslyckande skedde med Jack Unterweger, en österrikare (liksom Fritz och Hitler) som mördade flera kvinnor men som skrev så vackra böcker att vänstermänniskor ville få honom fri. Han släpptes till slut fri och blev en småkändis på kuppen (offrena talade man inte om - men de var ju prostituerade). Han fortsatte dock mörda kvinnor så snart han släpptes, och han dömdes två år senare för mordet på totalt 10 kvinnor.


I januari skrev jag en artikel om könsidentitet i Aftonbladet, där jag frågade mig vad konsekvenserna skulle kunna bli av att samhället ändrar definitionen av kön – så att kön inte längre är något som sitter i kroppen, utan något som individen själv beslutar. Utan någon samhällsdebatt eller analys om konsekvenser för kvinnor anammar stater och internationella organisationer en definition på kön som öppnar för att förövare ska kunna missbruka den. Jag tog då upp liknande fall i USA och England, där just dömda förövare byter kön och har förgripit sig på kvinnliga intagna. 


För den artikeln fick jag betala ett högt pris. Jag fick dödshot, föreläsningar och intervjuer avbokade, det sades att jag var intolerant och ville ha utrensning och att min text skulle få våldsamma konsekvenser. Just exemplet med fängelser avfärdades som en överdrift och ett skräckexempel. Athena Farrokhzad skrev: "Att en person i England som dömts för våldtäkt flyttats till ett kvinnofängelse efter att hon kommit ut som kvinna beskrivs som ett hot. Varför det?"


Det är denna typ av problematik vi nu får dras med.

Vem som helst har möjlighet att definiera sig som vilket kön som helst. Vilket leder till att män byter om i kvinnors omklädningsrum ifall mannen "känner sig" (eller påstår att "hon" känner sig) som en kvinna.


DET ÄR HELT SJUKT!

Kolla på denna video som trendade nyligen, där en person som ger alla intryck av att vara man blir fullt rasande av att bli tilltalad "sir" - en naturlig artikhetsfras.

Det värsta är att en massa pengar nu kommer spenderas - på att bestraffa den butiksansvarige.



Betänk också att vår regering kommer göra det olagligt att ens använda ordet könsbyte. Det ska heta "könskorrigering", för att alltså göra det olagligt att ens tänka tanken att vissa kanske byter kön istället för att "korrigera" det.

Censur? Vad är det?


Här en intervju med "kvinnan".


Så går det för ett samhälle när det ska baseras på folks känslor.

Det finns ju ingen gräns för hur man kan "känna sig" - eller tro att man känner sig.

För 20 år sedan hade det tyckts helt sjukt att man kan "känna" sig tillhöra 43 olika kön. Idag är det snart olagligt att säga att man inte kan det.

Idag ses det som märkligt när en vit kvinna påstår att hon "känner sig" svart. Men om 10-20 år kommer det ses som något man inte får ifrågasätta.

Jag har sett klipp på folk som "känner" att de måste hugga av sig kroppsdelar. Ännu betraktas detta som en psykisk störning (Body integrity dysphoria) men var inte förvånad om SVT och Metro snart framhäver de här människorna som en diskriminerad grupp i samhället.



Alla ska få "känna sig" som de vill.


Vet ni att en del könsbytare ångrar sig? Det är politiskt inkorrekt att tala om, och de studier som gjorts senaste 20 åren är starkt politiskt vinklade att enbart säga att ingen längre ångrar sig. En bekant till mig sa att han jobbar på att försöka nysta i de vänsterliberala studierna för att hitta sanningen, men om han får fram något lär han väl bli nertystad.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Ovido - Quiz & Flashcards