Direktlänk till inlägg 1 mars 2019

Vita tar livet av sig mest

Av allasolikavarde - Fredag 1 mars 23:16

Blev idag medveten om denna statistik:Förvisso ligger USAs ursprungsbefolkning (som brukar kallas American Indian, men jag tycker inte om begreppet eftersom det låter precis som Amerikansk-indier) högst, men den gruppen är å andra sidan såpass liten att enstaka självmord skapar hopp i statistiken, som också synes. 


Vita dör också mer av droger:


 


Något som brukar kallas "death by despair" och som är särskilt vanligt bland lågutbildade:


 Till detta kan läggas att vita ses som en privilegad grupp... De har överlag högre utbildning och inkomst än andra grupper. Så varför tar de livet av sig?


Frågan är om demoniseringen av vita har något med det att göra? Dvs att dagens samhälle anser att vita har en inneboende skuld för alla fel i samhället.


En annan möjlighet är att svarta dör i hög grad av våld. Deras liv är mer "spännande", och folk som lever i kaosaktiga förhållande tenderar att inte ta livet av sig. Folk tar t.ex inte livet av sig i krigstider.


En person som känner att de har något de måste kämpa för, tar inte livet av sig. Oavsett hur svårt motståndet är. Jag var t.ex mer suicidal förr, men nu när jag kämpar mot massinvandring kan jag inte ta livet av mig. Ju sämre samhället blir, desto större anledning att kämpa för att förbättra det.


Den här videon försöker härleda självmorden till att vita får höra att de borde skämmas, och att det t.o.m ses som önskvärt att vita tar livet av sig:


Det är ju inte omöjligt, även om jag inte vill säga något med säkerhet.

Men det är likadant med svarta i USA, som säkerligen påverkas på något sätt av att svarta ses som kriminella och korkade. Till skillnad från vänstertomtarna vill jag inte överdriva betydelsen -- de anser att ALLA skillnader mellan raser och kön beror på det sociala stigmat -- men jag tänker inte heller påstå att det inte spelar någon roll alls.


Det är som med romerna i Sverige. De har förvisso en kultur där det är okej att stjäla, men samtidigt vet de från barnsben att romer stigmatiseras som tjuvaktiga.

Det är typ som när Victoria som barn fick veta att hon var prinsessa, precis en sådan som i sagorna. Givetvis påverkar det henne. Och givetvis påverkar det en person om de som barn får veta att "du är rom. Romer är kända för sin kriminalitet".

Den typen av påståenden har faktiskt, enligt min erfarenhet, väldigt djupgående påverkan. Barn som tidigt får höra att de kommer från en fin släkt växer upp och blir arroganta. Barn som får veta att de är av lägre bakgrund blir betydligt mindre ambitiösa.


Skillnaden mellan högermänniskor som mig och vänstermänniskor är att vänstermänniskor tror på ett utopiskt samhälle där det inte finns några skillnader baserat på bakgrund. Detta är mycket naivt. Det räcker ju om man ser på han den stroppige Thomas Bodström, före detta justitieminister och en mycket arrogant person som det finns mycket elakt skvaller om på Flashback (t.ex. om hans otrohetsaffärer och hans drogproblem), men ännu är han populär, har makt, och gör mer nytta än skada för godhetstemplet, och har därför inte exponerats för sina sämre sidor.


Kan vara värt påpeka att Weinsteinaffären, som var startskottet för #metoo, först exponerades efter att Harvey Weinstein tappat makten i sitt bolag.


Likaså måste det varit känt att polismästaren Göran Lindberg var en slempropp, men så länge han hade makt som polismästare och kallade sig feminist så ville inte makten sänka honom. Makten inkluderar många feminister bland t.ex socialdemokraterna.


Visst ja, Bodström. Ja hans far var ju Lennart Bodström, utrikesminister.

Såklart spelar det roll vad man har för föräldrar och bakgrund.

Tänk dig du träffar en amerikan som heter Kennedy i efternamn. Skulle du inte haja till lite och ge honom lite extra respekt? Det är liksom svårt att ignorera den känslan. Man kan inte behandla alla "lika". Det är omöjligt.


Det är en myt som vänstern gärna vill sprida, och de har fått det från den kristna doktrinen om att man måste bekämpa sina känslor. Det gör det praktiskt för dem att de hittar känslor som vi ständigt bär med oss, för då har de alltid ett mål att kämpa mot för att bli bättre människor. Problemet är bara att vi som människor alltid bygger hierarkier. Vänstern har också alltid gjort det, men deras hierarkier kanske består av hur mycket kapitalist man är (motsatsen till kapitalist är att vara arbetare, eller, i brist på arbetarbakgrund, visar sig solidarisk med arbetarna för att köpa lite godhetspoäng), eller genom hur god man är -- och det är då praktiskt att det finns onda hatare som man kan ta avstånd från.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Lördag 22 juni 20:45

Jag har haft många tankar senaste dagarna som förtjänar skrivas ner.   Nu är det ju midsommar, och som vanligt i midsommartider ska det vurmas för ... nej inte Sverige såklart, utan det nya Sverige, med HBTQ och nysvenskar. Först ut av somarprata...

Av allasolikavarde - Fredag 21 juni 12:23


"Radikalare än Hitler: De esoteriska och gröna nazisterna" heter boken skriven av Göran Dahl , utgiven 2006. Det är ingen nazistisk bok utan avslutas med varningens ord om hur man bäst bör bemöta nazismen, som brukligt är i denna typ av böcker.   ...

Av allasolikavarde - Fredag 14 juni 18:56

BBC i UK (eller GB? SB? Äsch det får bli UK) har tidigare haft rykte om sig att vara neutralt. De har ganska många likheter med SVT och när jag pratar med folk utomlands brukar jag jämföra SVT med BBC. Liksom SVT de senaste fem åren fått allt mer...

Av allasolikavarde - Söndag 9 juni 01:25

Det finns en Flashbackanvändare som kallar sig Darrar som i två års tid haft som huvudintresse att skriva om en kriminell marockansk familj vid namn Darrar i Järfälla.   Användaren avslöjade så pass mycket om sig själv att det inte var alltför sv...

Av allasolikavarde - Lördag 8 juni 21:01

Jag startade den här tråden idag på Flashback:   En skrämmande insikt jag har är att transrörelsen leder till ökad censur. Trans, dvs transsexualitet. Orsaken till detta är för att transor har hög självmordsrisk. Både de som opererar sig och de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se