Direktlänk till inlägg 1 mars 2019

Vita tar livet av sig mest

Av allasolikavarde - 1 mars 2019 23:16

Blev idag medveten om denna statistik:Förvisso ligger USAs ursprungsbefolkning (som brukar kallas American Indian, men jag tycker inte om begreppet eftersom det låter precis som Amerikansk-indier) högst, men den gruppen är å andra sidan såpass liten att enstaka självmord skapar hopp i statistiken, som också synes. 


Vita dör också mer av droger:


 


Något som brukar kallas "death by despair" och som är särskilt vanligt bland lågutbildade:


 Till detta kan läggas att vita ses som en privilegad grupp... De har överlag högre utbildning och inkomst än andra grupper. Så varför tar de livet av sig?


Frågan är om demoniseringen av vita har något med det att göra? Dvs att dagens samhälle anser att vita har en inneboende skuld för alla fel i samhället.


En annan möjlighet är att svarta dör i hög grad av våld. Deras liv är mer "spännande", och folk som lever i kaosaktiga förhållande tenderar att inte ta livet av sig. Folk tar t.ex inte livet av sig i krigstider.


En person som känner att de har något de måste kämpa för, tar inte livet av sig. Oavsett hur svårt motståndet är. Jag var t.ex mer suicidal förr, men nu när jag kämpar mot massinvandring kan jag inte ta livet av mig. Ju sämre samhället blir, desto större anledning att kämpa för att förbättra det.


Den här videon försöker härleda självmorden till att vita får höra att de borde skämmas, och att det t.o.m ses som önskvärt att vita tar livet av sig:


Det är ju inte omöjligt, även om jag inte vill säga något med säkerhet.

Men det är likadant med svarta i USA, som säkerligen påverkas på något sätt av att svarta ses som kriminella och korkade. Till skillnad från vänstertomtarna vill jag inte överdriva betydelsen -- de anser att ALLA skillnader mellan raser och kön beror på det sociala stigmat -- men jag tänker inte heller påstå att det inte spelar någon roll alls.


Det är som med romerna i Sverige. De har förvisso en kultur där det är okej att stjäla, men samtidigt vet de från barnsben att romer stigmatiseras som tjuvaktiga.

Det är typ som när Victoria som barn fick veta att hon var prinsessa, precis en sådan som i sagorna. Givetvis påverkar det henne. Och givetvis påverkar det en person om de som barn får veta att "du är rom. Romer är kända för sin kriminalitet".

Den typen av påståenden har faktiskt, enligt min erfarenhet, väldigt djupgående påverkan. Barn som tidigt får höra att de kommer från en fin släkt växer upp och blir arroganta. Barn som får veta att de är av lägre bakgrund blir betydligt mindre ambitiösa.


Skillnaden mellan högermänniskor som mig och vänstermänniskor är att vänstermänniskor tror på ett utopiskt samhälle där det inte finns några skillnader baserat på bakgrund. Detta är mycket naivt. Det räcker ju om man ser på han den stroppige Thomas Bodström, före detta justitieminister och en mycket arrogant person som det finns mycket elakt skvaller om på Flashback (t.ex. om hans otrohetsaffärer och hans drogproblem), men ännu är han populär, har makt, och gör mer nytta än skada för godhetstemplet, och har därför inte exponerats för sina sämre sidor.


Kan vara värt påpeka att Weinsteinaffären, som var startskottet för #metoo, först exponerades efter att Harvey Weinstein tappat makten i sitt bolag.


Likaså måste det varit känt att polismästaren Göran Lindberg var en slempropp, men så länge han hade makt som polismästare och kallade sig feminist så ville inte makten sänka honom. Makten inkluderar många feminister bland t.ex socialdemokraterna.


Visst ja, Bodström. Ja hans far var ju Lennart Bodström, utrikesminister.

Såklart spelar det roll vad man har för föräldrar och bakgrund.

Tänk dig du träffar en amerikan som heter Kennedy i efternamn. Skulle du inte haja till lite och ge honom lite extra respekt? Det är liksom svårt att ignorera den känslan. Man kan inte behandla alla "lika". Det är omöjligt.


Det är en myt som vänstern gärna vill sprida, och de har fått det från den kristna doktrinen om att man måste bekämpa sina känslor. Det gör det praktiskt för dem att de hittar känslor som vi ständigt bär med oss, för då har de alltid ett mål att kämpa mot för att bli bättre människor. Problemet är bara att vi som människor alltid bygger hierarkier. Vänstern har också alltid gjort det, men deras hierarkier kanske består av hur mycket kapitalist man är (motsatsen till kapitalist är att vara arbetare, eller, i brist på arbetarbakgrund, visar sig solidarisk med arbetarna för att köpa lite godhetspoäng), eller genom hur god man är -- och det är då praktiskt att det finns onda hatare som man kan ta avstånd från.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Fredag 19 juni 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - Lördag 13 juni 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Av allasolikavarde - Torsdag 11 juni 20:59

Ja, vad säger man?   Detta kanske inte tycks så stort utanför veganvärlden. Men det är en stor snackis i veganvärlden, som ju är som en sekt. Alltså dumt att stöta sig med veganer genom att göra "rasistiska" inlägg.             Vad ma...

Av allasolikavarde - Torsdag 11 juni 16:26

Nu i dessa tider när lågkompetenta och kriminella slåss mot polisen för att avskaffa polisen (jag kan tala om hur det kommer att sluta - nämligen genom att de hederliga människorna, främst vita, kommer att flytta från städerna) så kan det vara lämpli...

Av allasolikavarde - Lördag 6 juni 23:50

Arnstberg, född 1943, var en gång professor i etnologi vid Stockholms universitet och har skrivit ett flertal böcker. Han var en flitigt anlitad föreläsare. När man söker på hans namn hittar man flera artiklar och intervjuer med honom - men de senast...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se