Direktlänk till inlägg 19 april 2019

Nu är det vår, och då släpper man ut aporna

Av allasolikavarde - Fredag 19 april 21:02

Jag har ägnat senaste tiden åt att skriva på andra sajter, för det kanske är mer givande.


Det som dock gör mig så arg och ledsen är att det blir allt värre i Malmö. Varje vår är det som att nya horder av djur släpps ut som skapar problem. De ligger i idé under vintern och sen släpps de ut liksom i kosläppen, och så går de omkring och blänger på folk. Igår höll en apa på att cykla omkull mig för han cyklade i full fart på trottoaren precis utanför livsmedelsbutiken där jag handlade.


Området jag bor i har hittills varit rätt fredat från apinvasionen men nu ser jag fler här också. Då vet man vad som väntar. De här halvidioterna saknar förmåga att resonera. De kan bara tänka i termer av våld. De stjäl saker, säljer droger och förstör. Vi var tvungna flytta från vårt förra område för 2 år sedan till detta som är lugnare. När vi flyttade in frågade min tjej om det var ett bra område och mäklaren sa "ja då, bara svenska namn i trappen".


Nu verkar dock flyttlassen dra in aporna hit, och med aporna kommer problemen.

Man vill förstås inte att ens barn ska växa upp i ett område med apor. De kommer de att identifiera sig med aporna och ägna sig åt samma typer av hjärndöda fritidsaktiviteter, vilket innebär att sälja och använda droger, samt att konstant tjattra. Andra fritidsaktiviteter som apor ägnar sig åt är att titta på fotboll och kasta sten.


De här aporna har förstört en stor del av mitt liv och av min tjejs liv också. Jag har fantasier om vad jag skulle vilja göra med dem, men jag lugnar mig med att vi måste arbeta långsiktigt för att bli av med dem. Jag känner också på mig att vi i ett 30-års-perpektiv kommer att få till en samhällsförändring, där aporna kanske hålls i sina områden så att de inte kan förstöra för oss laglydiga medborgare.


Mycket möjligt vi ser en total samhällsförändring om 30 år.

Tills dess måste man ligga lågt.

Jag känner att det är JÄKLIGT svårt för jag hatar de här aporna så mycket. Jag hatar deras korkade snack och hur de är så odugliga, och hur de allihop har samma mentalitet och attityd. Har man träffat en apa har man träffat alla. De kan inte tänka abstrakt - allt handlar om våld och dominans för dem. Helst skulle man ju åtminstone vilja resa sig och säga vad man tycker åtminstone en gång i livet. Känslan av att vara konstant nedtryckt av aporna, som dessutom har samhället i ryggen (för de konflikträdda svenskarna får man inget stöd hos), har vållat mig svåra psykiska problem.


Jag vill att vi alla ska vara lika inför lagen. Jag vill inte att apor ska få lov att bete sig hur de vill. Jag vill kasta ut alla apor som ägnar sig åt antisocialt beteende. Jag vill så gärna tala om för de här aporna hur odugliga de är och hur illa omtyckta de är i Sverige. Jag vill att de ska veta vilken skit-ideologi de har.


Men låt oss arbeta långsiktigt i stället.

Jag skriver mycket i AFS-tråden på Flashback. Jag hoppas att de inkompetenta nationalisterna kan börja inse att det är på allvar nu. Man kan inte hålla på tramsa runt med en retorik som främst drar till sig halv-nazister.


Fan alltså, svenskar är så jävla dumma och inkompetenta. Det är de själva som bjudit in aporna och nu är för korkade för att förstå hur man ska bli av med dem.


Jag hade varit en utmärkt tillgång vad gäller att hålla tal eller skriva debattartiklar, men den chansen har jag aldrig fått i livet. Jag undrar om jag någonsin kommer få den, men möjligheten finns ännu, så vem vet. Annars får jag fokusera på att skaffa mig ett barn, att försöka hålla nere mina känslor öppet i alla fall och istället lära ut till andra vad som behövs göras. Jag måste sluta bli så arg över apornas beteende även om det gör mig så fruktansvärt arg och ledsen att se hur ett lugnt och välfungerande land nu förvandlas till ett zoo -- allt medan det aningslösa vänsterpatrasket applåderar. Det är ju så man spyr. 


Vad är det för skillnad mellan apor och zombies?

Jag vet inte. Apor luktar nog lite bättre, det får man säga.

Annars gör ju båda grupper vad de vill, och båda förstör samhällen. Båda saknar samvete och båda tycker om att skada människor.

Apor är mer lättkränkta dock.


Svenskar är nog världens dummaste folk. Jag tror att alla andra folk förstår att man inte ska ta in gäster som vill bränna ner ens hus. Man kan hata gästerna för det, men oavsett hur mycket man hatar gästerna så måste man nästan hata de som bjöd in gästerna mer.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Samuel

Lördag 20 april 15:13

Mycket bra skrivet, och festligt bloggnamn dessutom :)
Ska nog ta och följa den här lite halvt.

allasolikavarde

Lördag 4 maj 19:06

Tack!
Ja gör gärna det. Har inte varit så aktiv ett tag för jag skrivit på andra ställen. Får se om jag flyttar över till något annat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Fredag 24 maj 10:26

Hittade tillfälligtvis detta i SVD, 21e maj. Nytt för mig!   Kunde inte kopiera ur texten så det fick bli så här.         Sista sidan var inte så intressant.   ...

Av allasolikavarde - Torsdag 23 maj 22:18

Jag såg precis på TV4 Nyheterna (ja jag har börjat kolla på detta igen, och det verkar ha blivit bättre sedan jag sist kollade för fem år sedan) att det ofta tar flera år för en rättegång.   Jag har upptäckt lite samma sak nu när jag går genom rä...

Av allasolikavarde - Torsdag 23 maj 18:54

Jag har funderat mycket på kemikalieskatten (sök på ordet i bloggen), för jag blir personligen drabbad av den och kommer troligen vara tvungen lägga ner mitt lilla företag pga skatten.   Vad skatten gör är lustigt nog nästan exakt samma sak som t...

Av allasolikavarde - Söndag 19 maj 19:23

Jag tror jag fick detta boktips från Paleastra Media. Mer precist i denna video:     I videon nämns James Burnhams "The Machiavellians". Jag kunde inte få tag på den (eller kanske tyckte jag den verkade för teoretisk), men fick tag på "Suici...

Av allasolikavarde - Lördag 18 maj 22:14


Jag stötte precis på två böcker som bör vara av intresse för de som är lika "rasistiska" som jag är.     Från 2015. Sidan för boken på Amazon har tagits bort - kanske för att Amazon nyligen rensade ut "hatisk" litteratur. Recensionssidan finns...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se