Direktlänk till inlägg 6 maj 2018

Det handlar inte bara om de bästa, utan även om de sämsta

Av allasolikavarde - 6 maj 2018 22:38

I invandringsdebatten brukar det läggas fram att "många invandrare bidrar till vårt land".


Det stämmer att "många" gör. Men hur många är det som kommer hit för att förstöra? Hur många är terrorister, våldtäktsmän, snyltare, kriminella, drogmissbrukare, handikappade och islamister?


Visst kan någon invända att handikappad kan man ju hjälpa att vara och att vi "borde" hjälpa de handikappade. Men låt oss slå fast att pengar inte är oändliga. Välfärdssamhället baseras på att man kan hjälpa de som hamnat snett och inte kan jobba genom att man har många som jobbar och betalar skatt. Om andelen icke-arbetande ökar proportionellt, så kan inte de arbetande försörja dem längre. Det beräknas att en person som är arbetslös hela livet kostar samhället 14 miljoner. Räkna till att en person som behöver personlig assistans kostar minst dubbelt så mycket. Någon måste betala.

 

När jag var liten tänkte jag att "staten betalar". Nu är jag vuxen och förstår hur en budget fungerar. Pengar dyker inte upp magiskt och kan återskapas så snart man behöver mer. Låter man människor med en sådan mentalitet ta över landet går landet i konkurs.

Visst är det tråkigt att inte kunna hjälpa alla - men snälla, du som tror att man kan ge allt till alla: väx upp!


Tror man på allvar att Sverige kan ta emot och försörja miljontals människor som aldrig kan arbeta? I så fall bör man inte klaga när vården, skolan och omsorgen håller på falla sönder.


Höjer man sedan skatten ytterligare kommer många arbetssamma svenskar att flytta. Vi har redan en mycket hög skatt, internationellt sätt. Om vi både höjer skatten samtidigt som kvinnor inte kan gå trygga på stan så kommer dessa kvinnor att flytta utomlands till länder där de kan känna sig trygga. Det är redan många som gjort, men inte alla talar om varför. Varför vill man bo i ett land som är känt som världens våldtäktshuvudstad? Varje dag kan man läsa i Fria Tider om någon ny person som blivit våldtagen av en asylsökande. Det är pinsamt att se vad vi röstat fram.


En gång, för inte så länge sedan, diskuterade jag med mina vänner vad som är bra med Sverige. Sverige är så tråkigt, sa vi, men man har ju tryggheten. Det var cirka 10 år sedan. Vad skulle man sagt idag? Väljer man inte rätt skola så har ens barn ingen chans lyckas. Man måste flytta allt som oftast när ens bostadsområde förslummats. (Själv flyttade jag och min tjej för två år sedan, pga att det stod ungdomar på gården och sålde knark.) Man måste välja allt man gör efter hur "berikat" området är. Kan man gå in på den klubben? Kan man gå till den stranden? Går man på en "blattestrand" så får man ingen ro för det är högljudda barn och gapiga män som ligger och glor på alla kvinnovarelser över 12.


Hur som helst: man bör känna till att ett krig startas inte för att en majoritet i landet röstar för det. Konflikter startas oftast av minoriteter. Uppror startas av minoriteter. Och många av de som kommer in i landet skapar en massa problem. Hur mycket problem ska man acceptera?


Sedan kan man tala om de intressanta indirekta effekterna. Ta Malmö: narkotika är lätt att få tag på pga invandringen. Det innebär att barn som växer upp här lättare får narkotikaproblem.


Det är egentligen svårt att se hur man ska kunna ha ett välfärdssamhälle kombinerat med en stor invandring från fattiga länder.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Ovido - Quiz & Flashcards