Direktlänk till inlägg 12 september 2018

Skvaller om SD-topparna

Av allasolikavarde - 12 september 2018 18:06

Det finns en användare på Flashback som skrev en massa intressant skvaller om SD-topparna i slutet av 2017 och början av 2018. Jag undrar om de kom på honom sedan för han slutade tyvärr skriva.


Andra medlemmar försökte förstås bevisa att han var en lögnare men de hade inte mycket att komma med. Jag tycker att jag så här långt i mitt liv, och i mitt internetliv, har fått en god uppfattning om när någon är fejk ("troll") och när någon talar sanning.


Man märker det ofta i detaljer. Man märker det i vilka namn som droppas. Personer som hittar på något, beskriver historier i stora drag, "med bred pensel", som låter som något taget ur en film eller bok. Vilket det f ö ofta är. Fakta saknas ofta och är ersätta med vaga historier om "någon" som hörde något från "någon" om att "någon" gjort något. Det är helt enkelt svårt att hitta på en vettligt formulerad mening med en massa påhittade faktadetaljer över personer som man inte vet något om. Faktadetaljerna måste dessutom vara elaka, men inte så elaka att de inte går att tro på. De flesta påhittade berättelserna går till överdrift.


Personer som är sanningsenliga berättar däremot detaljer som tappats bort ur påhittade berättelser. Det är som när person A har varit med om en händelse och beskriver vad som hände till person B. Person B lägger inte alla detaljer på minnet, såsom att de åt en prinesstårta eller att Anna hade gröna kläder på sig, utan person B minns bara övergripande handlingar.


Här ett exempel på hur användaren luttrand.svensk skriver på Flashback:


Det som man framför allt måste förstå med individer såsom Linus Bylund är att de är patetiska nollor med grandios självbild som fått för sig att de är rockstjärnor och kan bete sig hur som helst.

Bylund har ingen utbildning att tala om. Han jobbade tidigare typ på lager innan han blev ”stabschef” för sig själv under Åkesson i valrörelsen 2014 och därefter riksdagsledamot. I grunden är Linus Bylund en brottsdömd skinnskalle som kraxat fram några låtar i ”vikingarockbandet” Korpöga (vilken skymf mot Ultima Thule...) med vännen Tomas Ringdahl samt även två vallåtar 2006 och 2010 innan den ännu mer falsksjungande Paula Bieler kuppade till sig vallåten 2014.

I det numera så gott som nedlagda partibladet SD-Kuriren hade han tidigare någon vämjelig spalt med benämningen ”Den förbannade sverigedemokraten”, en blogg som han också drev under pseudonym.

Han är personlig vän till Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson, och varande det är han liksom till exempel Martin Kinnunen och Oscar Sjöstedt (som till och med försökt våldta Åkessons egen sambo Louise Erixon) immun mot så gott som alla anklagelser.

Tidigare ingick Bylund i partiets riksvalberedning och var ledningens hantlangare där och den som styrde och ställde. Till slut blev han petad av distriktsordförandena 2013 för att han var så pass kass och illa omtyckt. Inte ens ledningens uppbackning hjälpte längre. Han var dessutom distriktsordförande för SD Stockholms stad ett tag men gjorde ingenting. Helt ointresserad, helt värdelös.

Att Linus Bylund misshandlat sin förra fru och mamman till deras tre gemensamma döttrar är det en del i partiet som känner till. Likaså är det en del som vet hur han satt i system att ligga runt med så många kvinnor och tjejer i partiet som möjligt och utnyttja sin position till ett absolut maximum. Kukbilderna finns där ute i överflöd.

I ett av fallen på en av partiets konferenser våldtog han nästan en kvinnlig riksdagskollega, men hon vågar inte anmäla honom vare sig internt i partiet eller till Polisen. Man vet då att man är rökt inom SD och kan säga adjö till en fortsatt karriär inom sverigedemokratin.

Då både Åkesson och Karlsson är socialt mycket inkompetenta och fumliga har de dessutom haft som strategi att skicka fram Bylund, som den evigt babblande clown och Twitterknarkare som han är, till olika journalister och opinionsbildare för att bli kompis med dem och få in en fot på olika medieredaktioner och bryta ned motståndet mot SD från det offentliga samhället.

I denna roll har Bylund också rönt vissa framgångar, inte minst då han inte duger till så mycket annat och sällan är inne på sitt kontor på riksdagskansliet och knappt kan debattera i riksdagskammaren eftersom han är så pass illa påläst och istället låtsas "svimma".

Med andra ord: Bylund är en nyttig idiot och en personlig vän åt SD-ledningen. Därmed är han immun. Han har också kontakter inom journalistskrået. Som SD-kvinna är du chanslös att vinna mot honom. Så funkar sekten Sverigedemokraterna.

https://www.flashback.org/p62777922#p62777922


Det finns många faktaargument i detta inlägg som kan kontrolleras.


Läser man andra i tråden så bekräftar de uppgiften om att det finns många dick-picks på Bylund.


Det är också något man efterhand lär sig på Flashback. Är det EN person som säger något så betyder det inget. Men när diskussionen börjar kretsa kring att person efter person bekräftar samma påstående, och ofta med ny information, så brukar det ligga något i det.


Två veckor sedan i detta sammanhang är enligt uppgift onsdag den 8 november 2017. Då fick gruppledare Mattias Karlsson, presschef Henrik Vinge och vice gruppledare Per Ramhorn muntlig information om Findel Madisons våldtäkt.

Trots att Mattias Karlsson påstår i Aftonbladet att man vidtagit åtgärder finns det inga bevis för detta. Ingen från partiledningen och ingen tjänstemän – allra minst den ständigt otillgänglige oduglingen till ”trygghetssamordnare” Fredrik Albhin – tog kontakt med våldtäktsoffret. Vilken kontakt har skett med Polisen? Har men fejkat ytterligare ett mejl? Var finns bevisen?

Enligt källor fick Mattias Karlsson information om våldtäkten skriftligt på Facebook Messenger fredag den 17 november 2017. Han var tyst ända fram till i tisdags den 21 november 2017. Fortfarande ännu fram till och med fredag den 24 november 2017 har ingen tjänsteman eller någon i partiledningen hört av sig personligen till våldtäktsoffret på telefon eller e-post.

Den fem dagar långa tystnaden förklarar Mattias Karlsson med att ”hans telefon varit död”. Totalt nonsens. Alla känner ju till Führer Karlssons nattliga inlägg på Facebook. Likaså har han inte kunnat hålla sig borta från FB även under dessa fem dagar utan skrivit två inlägg på sin Facebook och varit aktiv på Messenger. Dessutom deltog han måndag eftermiddag i ”Ekot” i Sveriges Radio per telefon om just Aftonbladet. Efterhandskonstruktion kallas det.

Istället skickar Mattias Karlsson, Henrik Vinge och Joakim Wallerstein iväg Findel Madison till Landsdagarna 2017 för att arbeta, vilket det finns tekniska bevis och vittnesmål på. Ingen kontaktar våldtäktsoffret, ingen hjälper henne, ingen polisanmäler det själv.

Istället försvarar man den utpekade våldtäktsmannen, försöker skadeskjuta våldtäktsoffret (och dessutom misstänkliggöra att våldtäkten ens ägt rum – både medialt och på Messenger från Mattias Karlsson själv) och stänger inte av Mattias Karlsson ens (vilket man gjorde direkt i fallen med Håkan Borg, Mikael Valtersson och Linus Bylund under eventuella förundersökningar) utan belönar honom istället med att skicka honom på lite bekväm skön OB-tid i Norrköping och att bo på ett i princip femstjärnigt hotell (The Lamp) för skattebetalarnas pengar.

Det ska gudarna veta att tjänstemännen på SD:s kommunikationsavdelningen har McDonalds-löner, så Findel Madison tackar och tar emot så klart för gåvan från den ”socialkonservative” husguden Mattias Karlsson

Den stora frågan är dock följande: var i hela friden är den ständiga linslusen, partiledarkandidaten, ”jämställdhetskämpen”, den eviga hycklerskan och den notoriska nymfomanen Paula Bieler mitt i allt detta? När ska man börja utkräva Paula Bieler på ansvar och uttalanden? SD är i sanning en sekt. Minns väl mansslukerskan Paula Bielers ord i Expressen i förra veckan:


SD-toppen om nazisterna: ”Hatar mig extremt mycket”


Värre hycklare och dubbelmoralister är svåra att hitta.

Enligt mycket säkra uppgifter sätter Mattias Karlsson själv på unga flickor i ungdomsförbundet till höger och vänster och lever som en "rockstjärna", vilket många i partiet och ungdomsförbundet känner till. Just därför har hans senaste två förhållanden med både Gabriella Hedarv och Louise Thorn kraschat totalt.

Sådan chiefideolog (Mattias Karlsson) – sådant tjänstehjon (Findel Madison), antar jag. Äpplet faller inte långt från trädet.

https://www.flashback.org/p62433462#p62433462


Här lite mer:


Joakim Wallerstein – en 35-årig professionell con artist – är för gemene man inte en särskilt känd skumraskfigur. Däremot är han i sanning det för gemene svennebanandemokrat, i alla fall för den som har koll på det inre partilivet, även om JW gillar att hålla sig i bakgrunden och styra och ställa by proxy.

Många internt i SD är rädda för honom. Helt i onödan egentligen eftersom han är en total mes – sin uppstudsiga, kaxiga, nonchalanta, socialt inkompetenta och osäkra attityd till trots. Blåser du på honom kissar han nästan på sig, men han vill gärna ge sken av annat för att sprida en falsk bild av sig själv. Lika falsk som hela hans image och uppenbarelse.

Varande kommunikationschief numera efter att ha börjat lägre ned på tjänstemmannastegen på SD:s informationsavdelning och sedan som ”kommunikationsstrateg” har Wallerstein ganska mycket att säga till om. Tyvärr alltför mycket, för att bara vara en vanlig kommunikationschef på papperet. Wallerstein har sannerligen grävt guld i SD och lurat till sig stora summor pengar genom att slå blå dunster i SD-hjonens ögon och noggrant utmanövrera alla fiender till sin egen sak.

I slutet av 2010 bytte han namn ifrån Joakim Viktor Peter Lindell till Joakim Ingemar Wallerstein. Han hette alltså tidigare Joakim Lindell men bär numera namnet Joakim Wallerstein. Föräldrarna är skilda, och fadern boende i Dalarna är gift med en ny kvinna. Efternamnet Lindell kommer ifrån fadern medan modern i Täby hette Wallerstein som ogift och har bytt tillbaka till det efternamnet efter skilsmässan.

Lille Jockeboi är uppvuxen i Åkersberga i Österåkers kommun i Stockholms län, även om han gärna vill ge sken av att vara nästintill adlig och tillhöra Stockholms gräddhylla, något som han blott kan drömma om. Han har förvisso varit skriven på olika adresser i Danderyd, och numera bor han på en av Södermalms absolut finaste adresser på Mosebacke efter att ha hustlat till sig en astronomisk lön ifrån Sverigedemokraterna, men han är och förblir alltid en enkel Lindell ifrån Åkersberga.

Henrik Vinge och Wallerstein bor båda på Söder och är nära vänner, men de är också de två tjänstemän i partiet som står allra längst upp i hierarkin, även om vissa andra gärna vill komma in i denna sekteristiska och sjuka gemenskap. Dessa två ingår sedan ungefär 2014/15 något i den så kallade ledningsgruppen, en icke-demokratiskt vald (ett tydligt signum för nuvarande partiledning) liten tajt grupp som styrs av Mattias Karlsson och Jimmie Åkesson och som fattar alla beslut av större politisk och kommunikativ vikt för SD. Det är där som den egentliga makten i partiet ligger.

Båda herrar Vinge och Wallerstein tjänar mer än en helt vanlig riksdagsledamot med summor uppåt 70 000 kr/månad före skatt, om inte ännu mer. Liksom medlemsregistret och partiets bokföring är tjänstemannaanställningarna och -lönerna en av SD:s bäst bevarade hemligheter.

När Wallerstein var ny som tjänsteman hos Sverigedemokraterna i mitten av förra mandatperioden lyftes han upp medialt som en stor värvning och en gigantisk tillgång för partiet. Han har tidigare arbetat som ”konsult” på pr-byrån Strandberg Haage samt dessförinnan på Wyred, Hope, Happy Socks och Acne Studios. Han påstår sig även ha arbetat med kommunikation för bland annat SVT och Riksbanken. Oklart vad han haft för roll där egentligen. Det borde man granska mycket mer noggrant. Framför allt är det mycket märkligt och nästan löjeväckande när han sommaren 2013 (!) påstod att hans övergång ifrån pr-världen till SD inte inneburit någon större förändring i den sociala umgängeskretsen.

Wallerstein hade ett tag ett projekt som gick ut på att renovera ett ruckel i Vaxholm till en fin kåk och sälja dyrt, vilket han faktiskt lyckades med och som han stoltserade om i partiet och på sin Facebook. Det som han däremot inte stoltserat så mycket med är att hans dåvarande flickvän och sambo, en helt vanlig sjuksköterska utanför partiet, lämnade honom eftersom han har psykopatiska och sociopatiska drag samt drev henne till vansinne.

Det som Wallerstein inte heller skryter så mycket om är att han som Joakim Lindell haft ett mycket mörkt förflutet på Stureplan och att det finns många historier att berätta där. Inte heller brukar Wallerstein, som lyfter fram sig själv som partiets rolige megahunk på SD:s konferenser år in och år ut, berätta att han drev sin senaste SD-flickvän Jessica Larsson i Sandviken till självmordstankar efter att ha behandlat henne som skräp och psykiskt misshandlat Jessica.

Jag tror nog inte att den gode Joakim för den delen brukar förtälja att han även spred könssjukdomen klamydia till Jessica Larsson och säkerligen ett antal andra tjejer i partiet och ungdomsförbundet, inte minst när han fått låna partisekreterare Richard Jomshofs riksdagslägenhet i Gamla stan. Detta skulle ju få tankarna till det gamla ungdomsförbundet SDU:s mindre stolta dagar när var och varannan i förbundet fick hem ett klamydiabrev... JW var ju med om att krossa det gamla SDU och istället designa fuskbygget Ungsven(s)karna, så inte kan väl Wallerstein sprida något sådant som han och hans allierade använt som ett argumentativt vapen mot sina politiska motståndare. Nej, hujedamej.

Wallerstein brukar porträtteras som partiets bästa värvning genom tiderna, men det är en sanning med kraftig modifikation. Helt enkelt en efterhandskonstruktion, som så mycket annat i SD-sekten. För det första har Joakim Wallerstein tydliga megalomaniska drag utöver sin tydliga psyko- och sociopati. Han har en mycket framträdande grandios självbild och det som köttbullepatrioten Mattias Karlsson gillar att benämna som Napoleonkomplex.

Snubbens humör är inte heller att leka med och är av direkt söderskt snitt. Han driver sina anställda till att sjukskriva sig och hamna på sjukhus, och han psykiskt misshandlar sina flickvänner. Det är ännu okänt om han även ger sig på kvinnorna fysiskt, men en dag kanske dessa tjejer vågar vittna mot honom offentligt. Relationsmässigt har han också haft ett kortare förhållande med Polina Malaberg (tidigare Mala som efternamn), som numera arbetar som politisk sekreterare för partiet i EU-nämnden i Sveriges riksdag.

Dessutom ligger han bakom flera av partiets största floppar, där ”SD-fackförbundet” Löntagarna med Wallerstein i egen hög person i spetsen som styrelseordförande och med stjärnskotten () Jan Sjunnesson och Sven Pernils som frontnamn kanske är det främsta exemplet.

Joakim Lindell vet att SD har enorma problem med att anställa kompetent personal, inte minst på grund av sin sadistiska och sekteristiska personalpolitik, samtidigt som man har sina trovärdighetsproblem från förr. Därför har han sugit sig fast på den sverigedemokratiska partikroppen likt en blodigel och täljer guld med smörkniv dagarna i ända. Så mycket cash som han tjänar på att vara SD:s pr-puppet skulle han aldrig kunna håva in på ett hederligt jobb. Samtidigt som han drar in storkovan på SD-maskineriet och har en armé under sig av lydiga moppepojkar som knappt vågar gå på toaletten utan att fråga pappa Wallerstein om lov gör han knappt något om dagarna annat än att sitta på sitt kontor.

Han samarbetar dessutom mycket nära med den så kallade journalisten Chang Frick, nära vän till både Mattias Karlsson och Henrik Vinge. Det finns flera andra i den svenska trollkulturen på nätet som Wallerstein under lång tid arbetat upp relationer till. Däremot har han länge nu haft en konflikt med Kent Ekeroth efter en gemensam resa till USA för några år sedan. Wallerstein ligger bakom SD:s både trollfabrik med många spännande sidor på Facebook och ena underrättelsetjänst vid sidan av den andra (riksombudsmannaavdelningen).

Denna tjänstemannaavdelning under honom heter kommunikationsavdelningen (förkortat komm) och består uteslutande av yngre cuckiga män med diverse komplex och problem, som JW domderar och driver hårt med. De mest framträdande på avdelningen heter Jacob Hagnell, Mattias Wester, Jonathan och Christoffer Othén, Findel Madison, Simon Solberg och Mikael Strömberg. Även Roger ”Salle” Sahlström har i smyg arbetat på denna avdelning i flera månader, trots att partiet inte vill ha något med honom att göra officiellt sett.

Det har varit mycket stor personalomsättning på denna avdelning under innevarande mandatperiod, och under ett kort tag arbetade även en kvinna där ett tag innan Wallerstein fimpade henne obönhörligen, då han inte tål kvinnor. Han försökte även göra sig av med den centerpartistiske ”husblatten” Tommy Deogan på helt schizofrent manér efter att först ha varit med om att rekrytera och lyfta fram honom i SVT, men Karlsson lyckades rädda kvar Deogan ifrån det wallersteinska raseriet.

Nu har man gömt undan denna skumraskverksamhet på komm till partikansliet vid SlussenSödermalm, där både Wallerstein och Vinge bor, för att maskera vilka som arbetar där eftersom flera av dessa är brottsdömda, narkomaner, våldtäktsmän och kraftiga ideologiska avvikare.

https://www.flashback.org/sp62994092


Och här ett inlägg om Henrik Vinge, som raderas för att vara Off Topic:


Det finns ganska mycket att förtälja om den gode presschiefen Henrik Vinge, som ju kommer att tävla om partiledarposten i Sverigedemokraterna efter valet 2018.

I valrörelsen i höst kommer Vinge med mycket stor sannolikhet att ges en riksdagsplats för det stora och mäktiga partidistriktet SD Stockholms stad – vars distriktsvalberedning Henrik Vinge styr med järnhand efter den senaste kuppen på distriktsårsmötet 2017 – och profileras som det främsta Stockholmsnamnet eftersom alla andra SD-riksdagsledamöter med anknytning till Stockholm antingen kommer av strategiska skäl att vara fortsatt skrivna på hemorten – trots att de egentligen bor i Stockholm och således bryter mot folkbokföringslagen – har flyttat ifrån Stockholm eller har gjort bort sig själva.

Undantaget är väl då förvisso den nedalkade och lågpannade dagisfröken Robert ”Råppan” Stenkvist ifrån Botkyrka (SD Stockholms län) – knähund och evig lakej åt hussar Karlsson och Vinge, trots sin ambivalent påklistrade ”bunkerfalangsaura” – men den individen finns det nog tack och lov mycket få som tar på något slags större allvar. Likaså med både pappersdistriktsordföranden för SD Stockholms stadDavid Lång på Kungsholmen – samt Julia Kronlid ifrån SD Täby och hemlige Martin Kinnunen, som samtliga har karisma motsvarande en disktrasa.

I övrigt har vi ju Oscar Sjöstedt kvar i Västmanland trots sin separation, Jonas Åkerlund på väg ut, byfånen Bylund bortgjord, Christoffer Dulny och Monica Tedestam Berglöw brända, Markus Wiechel kvarskriven i Norrköping trots att han bor i Stockholm, Paula Bieler som saknar någon direkt koppling till Uppsala men som av strategiska skäl har parkerat sig kvar där, Sven-Olof Sällström som i praktiken bor i sitt östeuropeiska horhus till riksdagslägenhet på Norrmalm men taktiskt nog är folkbokförd i Ånge, Margareta Larsson som efter sin separation flyttat till dottern i Sölvesborg, Mikael singel-Jansson som mer eller mindre huserar i sin riksdagslägenhet som han lånar ut till den nyttige idioten och tjänstehjonet Joakim Larsson på riksdagskansliet samt Kent Ekeroth som bor i Stockholm men är skriven i Skåne.

Väl med en riksdagsplats (lex Kinnunen och Linus Bylund, som blev ledamöter efter att ha varit riksdagstjänstemän), som i praktiken inte kommer att innebära någon större praktisk förändring för Vinge då han redan har en av de högsta tjänstemannalönerna i partiet och ett fint kontor på riksdagskansliet, kommer han att kunna profileras politiskt ännu mer med talarstolen i riksdagskammaren som plattform.

Även medialt blir det förändringar, då han inte längre kommer att behöva kommentera olika för partiet misshagliga händelser i tidningarna. Det blir liksom en något bättre grund att stå på än 7–8 årliga sammanträden i sömniga landstingsfullmäktige i Stockholms län med leeenets avdankade bunkergubbar, där man förvisso kan få till ett fint klipp till Youtube som pappa Karlsson kan lägga upp på sin sida på Facebook.

Först och främst är Henrik Vinge en evig dräng (inte bara dvärg med tanke på sin sorgliga manlet-längd), springpojke och bödel åt Mattias Karlsson, den i Sverigedemokraterna som i praktiken bestämmer och som har Jimmie Åkesson som en neddrogad nickedocka utan någon större egen vilja längre. Just längden är något som pojken har svåra komplex för och som leder till att han dessutom måste bekläda sig en grötmyndig stämma i vissa samtal för att hävda sig på annat sätt som kompensation för sin korthet.

Det finns få saker som Henrik Vinge inte clearar med Karlsson. Han springer den senares ärenden titt som tätt, trots att Vinge innerst inne anser att SD-ledningen är mesar, vilket hans historik i ungdomsförbundet, konversationer på Facebook Messenger och kontakter med italienska La Destra inte minst visar:

 • Här ger SD-toppen hjälp till högerextremisten (Aftonbladet 2015-04-09)

  Citat:
  Först avslöjades det att han umgåtts privat med en högt uppsatt italiensk nyfascist.

  Och här hjälper SD:s presschef Henrik Vinge en känd svensk högerextremist.
 • SD-topp umgicks med företrädare för nyfascistiskt parti (Aftonbladet 2015-04-09)

  Citat:
  En av orsakerna till att Gustav Kasselstrand och William Hahne utesluts ur SD är deras kontakt med nyfascistiska partiet La Destra i Italien.

  Nu avslöjas att även gruppledaren Mattias Karlssons nära medarbetare, presschefen Henrik Vinge, har umgåtts privat med Giuliano Moggi - som företräder partiet


Vinge är helt enkelt kort och gott en riktig psyko- och sociopat och en solklar karriärist som är beredd att gå över lik för att få exakt som han vill. Visst, han kan ge ett professionellt intryck, vilket just psyko- och sociopater ofta gör, och just därför vill Karlsson med största sannolikhet göra honom till partiledare när Åkesson avgår under 2019 inför Landsdagarna på hösten. Då kan man även äntligen tvätta bort Jimpas bonniga blekingska intryck och placera en stockholmare med normalt uttal på piedestalen.

Han är iskall och hugger halsen av vem som helst som kommer i hans och köttbullepatriotens väg. Kupper, intriger, kartläggningar, lögner, karaktärsmord och beställningsjobb är ett genomgående signum och modus operandi. Alla former av metoder är tänkbara och tillåtna; kreativiteten är ofta sprudlande. Lagbrott är en baggis i Henrik Vinges värld.

De kastrerade übermegabetacucksen på press- och informationsavdelningarna samt de halvradikala moppepojkarna på kommunikationsenheten står alltid redo till Karlsson & Vinges tjänst. Likaså den personlige vännen Chang Frick på skvallerbloggen Nyheter Idag, en person som Karlsson i många år polat med och som även Vinge blivit tjenis med, inte minst då Frick ständigt ringer Vinge och springer ledningens ärenden och profilerar de två herrarna i en mer positiv dager.

Till sina dunkla skumrasksyften har Vinge även sin minst lika psyko- och sociopatiska, med en mulatt otrogna numera fru Linnéa Vinge (för övrigt ett mirakel att karl’n i detta avseende brutit mot en långtgående partipraxis – lex Åkesson, Karlsson och Stefan Jakobsson – och faktiskt ingått giftermål med denna kvinna; det blir en dyr skilsmässoaffär för Vinge en dag, där inte ens de mystiska lägenhetsaffärerna som han ägnar sig åt på sin fritid kommer att kunna täcka upp för den ekonomiska smällen).

Damen – eller kanske mer passande femme fatale – ifråga heter egentligen Linnéa Cortés Åkerberg – men det låter ju häftigare att ha utländska efternamn och efternamn som kan leda tankarna till den kända advokatfirman Vinge.

Linnéa Vinge är för övrigt ett kapitel i sig. Hon var tidigare i partiet och framför allt på riksdagskansliet allom (ö)känd under de mindre smickrande smeknamnen ”spermahinken”, ”vandringspokalen” och ”klättermusen”, då hon under sin tid som påläggsslyna i ungdomsförbundet varit med minst ett tio- till femtontal män i förbundet, riksdagsgruppen och tjänstemannakåren på riksdagskansliet. På kansliet gjorde man listor över alla som fått sig ett dopp i den linneanska grytan.

Just sjyst hustru som Henke plockat upp. Inte undra på att han behövde borsta av den ingrodda smutsen för att försöka göra henne till en presidentfruga. Allt som ska passa bilden av den perfekte partiledaren, som lär lanseras i all sin prydno efter valet.

Vinge och den likaledes psyko- och sociopatiske kommunikationschefen Joakim Wallerstein, även känd som ”nazistjuden” som driver sina anställda till utbrändhet och som är ännu mer socialt inkomptent än sin bästis, är mycket nära kolleger och är med på de innersta mötena med SD:s så kallade ledningsgrupp, en instans som inte är vald av någon på demokratisk väg och som står högre i partihierarkin än Landsdagarna (LD), partistyrelsen (PS) och partistyrelsens verkställande utskott (VU). Där har man fritt spelrum att bestämma allting av större vikt i partiet utan någon som helst insyn, kontroll eller granskning.

http://archive.is/Lk5nr#selection-12653.1-13203.527


När man läst detta så förstår man kanske bättre hur SD fungerar och vem som tar besluten i partiet.


Ett särskilt demokratiskt och välfungerande parti är det ju inte.


Lite märkligt kanske att de här uppgifterna aldrig kommit ut i media och diskuterats. Kanske vill media inte sprida skvaller. Mycket av informationen handlar om vem som knullat med vem, LOL.


Att det knullas unga tjejer i SD-toppen verkar ingen ifrågasätta.


Med det sagt så finns det faktiskt en del kompetent personal i SDs riksdagsgrupp har jag hört.

 
ANNONS
 
Ingen bild

arya

Tisdag 11 juni 19:13

haha, pavel.... han var rolig på flashback.
men hur gick det med hans bok egentligen?

allasolikavarde

Fredag 14 juni 18:56

Ja du, bra fråga. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - Lördag 20 juli 23:56


Nu har jag läst klart Sundströms bok om Danmark, som jag nämnde i ett inlägg nyligen om Pia Kjaersgaard.   Det jag först kan säga om boken är att DN-journalisten Lena Sundström är roligare än man tror. I de intervjuer jag såg med henne kring 201...

Av allasolikavarde - Lördag 20 juli 15:39

I torsdags gick en film på SVT som hette Instructions not Included. Den finns tillgänglig i fem dagar till: https://www.svtplay.se/video/22954510/instructions-not-included   I vanliga fall är utländska icke-amerikanska filmer på SVT inte så bra...

Av allasolikavarde - Söndag 14 juli 22:53

På ett sätt känns det som att det var länge sedan, genom att debatten vi ser då inte hade kunnat ske nu. Vi har haft en flyktingkris och debatter om svenska värdering. SD kom in i Riksdagen och fick 17,5% i senaste valet (det hade nog chockat Leijonb...

Av allasolikavarde - Söndag 7 juli 19:50

Apropå det här med barn som vill byta kön, som SVT nyligen skrev om, så känns det angeläget att citera följande inlägg som skrevs på Flashback tidigare idag:   En gammal vän, sjuksköterska sen många decennier, bdytte nyligen jobb eftersom hon "in...

Av allasolikavarde - Torsdag 4 juli 21:45

Idag kollade jag in resten av den intressanta intervjun med Elise på Nya Tider. Ibland blir det lite segt men det var intressant ungefär mitt i, när hon berättar om hur hon jobbade på Posten Malmö och hur det i områden i t.ex. Rosengård bor kanske fe...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se