Alla inlägg den 1 september 2018

Av allasolikavarde - 1 september 2018 20:10

Ben Carson var en presidentkandidat för Republikanerna i förra cykeln. Han var rätt populär för att han var kristen och hade principer, till skillnad från alla andra kandidater.


Tyvärr så fallerade han pga sin syn på homosexualitet och homosexuella. Efter sina uttalanden om dessa så sjönk han i opinionen och Trump vann nomineringen.


Som han sa i den här intervjun, på frågan: "Do you think being gay is a choice", så svarade han "Absolutely".



Det är tråkigt att de som är homoskeptiska inte lyckas förklara sig korrekt. Det är det som gör att homovurmandet ständigt ökar: det saknas vettiga argument från andra sidan.


Problemet är att de som är homokritiska verkar inte inse att det finns människor som har en stark attraktion till personer av samma kön. Det är inget de kan hjälpa.

Å andra sidan finns det människor som har sex med personer av samma kön av egen fri vilja, eller som av egen fri vilja väljer att leva tillsammans med någon av samma kön.


Dessutom så kan man välja vem man har sex med. Av heterosexuella så förväntar vi oss att de har kontroll över sin sexualitet. T.ex får de inte besöka prostituerade, och vi ser ner på dem som är otrogna. Argumentet "jag kunde inte hjälpa det" anser vi inte godtagbart. För heterosexuella. För homosexuella godtar vi det däremot. "De kan inte hjälpa det".


Ska det var så svårt?


Angående vad intervjuaren säger så gör han det som vänstern alltid gör: jämför med slaveriet eller med Nazi-Tyskland. Om svarta förr blev diskriminerade pga något de inte kunde hjälpa, och det var fel, så är det lika fel idag om homosexuella blir diskriminerade pga något de inte kan hjälpa.


Här är dock den springande skillnaden: En svart blev diskriminerad för något han absolut inte kunde hjälpa för han var det hela tiden.

Att ägna sig åt homosex, och dessutom propagera för det, är ett frivilligt val.

Att ha en attraktion till en person av samma kön är kanske inte ett frivilligt val. I vissa fall kan det dock vara ett frivilligt val. Detta kan enkelt bevisas i vår syn på pedofiler.


Vissa pedofiler känner endast attraktion till barn. Andra pedofiler känner bara attraktion till barn ibland. Vi förväntar oss att personer som tillhör den andra gruppen gör vad de kan för att undvika hamna i situationer där de är ensamma med barn. Det är ju liksom ett val. Vi undviker även att sätta män i situationer där pedofiliska handlingar kan begås.


Ben Carlson skulle helt enkelt sagt att homosexualitet kan vara ett val.

På frågan om varför homosexuella inte borde få gifta sig när svarta får lov att gifta sig - alltså argumentet "vilka gruppers lycka vill du begränsa", så är svaret att äktenskapet bör vara mellan man och kvinna och inte mellan vem som helst. Det kan säkert uppfattas som taskigt av homosexuella, men jag tror på ett samhälle med begränsningar.


Jag vill anknyta till det jag skrev i mitt förgående inlägg: att man anser att äktenskapet är mellan man och kvinna innebär inte att man hatar homosexuella. Jag tycker inte att femåringar ska gifta sig heller och det innebär inte att jag hatar femåringar. Jag anser det bättre för samhällsmoralen med kärnfamiljer.


Tillåter man vem som helst att göra vad som helst så känns det bra på kort sikt. På längre sikt leder det dock till drogmissbruk, kriminalitet och samhällslig instabilitet. Vänstern ser tyvärr inte detta längre perspektivet men vårt samhälle är uppbyggt av dylika värderingar.  Inte av "gör vad du vill om det känns bra"- värderingar.

Ovido - Quiz & Flashcards