Alla inlägg den 6 augusti 2018

Av allasolikavarde - 6 augusti 2018 20:23

Råkade stöta på denna video på youtube.



Lustigt att av de 10 som visas så är minst 7 svarta. Två verkar vara latinos, och en är vit (han bröt dock ej ihop som de andra utan tog självmord).


Ja visst är det märkligt.


Så kommer vår framtid i Sverige också se ut. Räcker gå in på fria tider och se vad det är för typ av brott som våra pensionsräddare blir dömda för. Det är sådana freakbrott att man har svårt tro någon kan begå dem. Såsom den före detta gladiatorndeltagaren som dömdes för att bland annat onanerat framför kvinnor i en tvättstuga. Han dömdes även för en rad andra brott. Man liksom bara ... WTF !? Nyheten är från januari detta året.


Eller Paul Akofely (från Kongo), ny ledare för Djurgården boxning, som bland annat är dömd för mordförsök på poliser och av rättspsyk beskrivs ha en psykopatisk personlighet. Det är denna typ av människa som bör sitta i fängelse. Man kan inte rehabilitera dem. Fråga vilken expert som helst. Nyheten är från juni.


Sverige är för naivt i att tro att alla är snälla innerst inne. I USA började man under 1980-talet sätta allt fler i fängelse. Resultatet blev att brotten äntligen gick ner. Det var många potentiella mördare och seriemördare som fick spendera 20 år eller mer i fängelse, istället för att på utsläppta pga någon vänsterstolle trodde de hade blivit snälla.


En annan afrikan, dömd i juni detta året, var en danslärare från Ghana som dömdes för våldtäkt på en 12-åring. Han hade bland annat dansat i melodifestivalen och gjort anti-rasistiska videos på youtube.


Detta är bara ett kort utdrag av vad det är vi importerat till Sverige. Etnicitet nämns sällan i trad. media så svensken tänker bara "jaha". Importerar man skräp i landet får man skräp. Importerar man bottenskrap får man bottenskrap.

Importerar man impulsiva sexdrivna våldsamma människor får man... ptja, man får det. Fortsätter massimporten så kommer brotten att öka och vi kommer vara tvungna att efter några årtionden använda samma metoder som USA. Det finns ingen annan lösning.

Ovido - Quiz & Flashcards