Direktlänk till inlägg 8 oktober 2018

Varför svenskar är förståndshandikappade

Av allasolikavarde - 8 oktober 2018 21:46

Visst är det bra att just gruppen svenskar kan kritiseras och hånas utan att man blir anmäld för hets mot folkgrupp?


Jag har lekt en tankelek: Försök funderat ut något negativt som kan sägas mot gruppen svenskar som skulle ses som olagligt hets mot folkgrupp, samt funderat ut något negativt som kan sägas mot gruppen muslimer, araber, svarta, somalier eller romer som INTE skulle ses som hets mot folkgrupp.


Det är faktiskt en ganska rolig övning som man kan sätta sina barn att göra. Visa inte fröken bara!


De talar om "allas lika värde", trots att en grupp kan hånas så mycket man vill (enligt mitt test), medan man inte får säga något negativt alls om en annan grupp (försök själv komma på något generaliserande negativt som INTE är olagligt).


Hur som helst. Svenskar är alltså, kan jag lagligt säga: efterblivna, ointelligenta, socialt handikappade, illaluktande, tjuvaktiga, samt pedofiliska. Och då är frågan varför de är efterblivna.


Själv är jag född utomlands likt min mor, och hon växte upp i en hård miljö. Det var inte "snällhet" som var normen, och jag har aldrig kunnat förstå varför svenskar ser snällhet som ett syfte i sig. Varför argumentet "det där var inte snällt" ens är ett argument. Jag tror det beror på de svenskar som växte upp på 1960-talet, likt min far, som fick höra den typen av nonsens.


TV på 1970-talet var likaledes fokuserat på snällhet. Beppe Wolgers satt och läste sagor för dockor. Det var så en man skulle vara. (Wolgers är mest känd för att ha spelet Pippis pappa - [...]kung i Söderhavet!)


Ta Reinfeldt som föddes 1965. Hans tidiga år formerades alltså 1970-1980. Det var en tid då vänstervågen låg som en slöja över Sverige. De unga svenskarna hade allt i det perfekta men ack så tråkiga välfärds-Sverige. De längtade ut mot något större. De ville inte bara sitta stilla i den tråkiga folkhemsekan utan de ville förändra världen.


Reinfeldts mor, Birgitta Reinfeldt Tunved, var en typisk sådan globalist som tyckte Sverige skulle öppna sig för världen. Hon bestämde i hemmet och Fredrik vände sig mot sin egen far, på det sättet som vänsterfolk gärna vill att barn ska göra. Fäder ses som auktoritära, såvida inte de är sjukt lugna och sansade. Att vara sjukt lugn ses som "normalt" för en feminist. 


Det är feministernas mål för mannan: att pacificera honom. Det beror på att kvinnor inte kan förstå mannens psyke. Svenska män är, av någon anledning, för dumma för att se hur de själva systematiskt förstörs och förklemas.


Granskning Sverige har gjort den hittills bästa granskningen av Mysteriet Reinfeldt. GS videos tas ständigt bort från YouTube, men jag hittade en kopia.

Om även den tas bort, googla på "Granskning Sverige - Fredrik Reinfeldts Dolda Hemligheter Avslöjade".


Reinfeldt var smart och drev debatten precis dit han ville ha den. Han såg till att invandringskritik tystnades. Både från vänster och höger blev det tabu. Det tål att nämnas att det tidigare faktiskt fanns invandringskritiker, men under 2000-talet blev det snart lika förbjudet som att hylla Hitler. En konstig allians för att sälja ut Sverige.


Jag tror att när man om 50 år ser tillbaka på Sverige så kommer man se massinvandring som ett lika stort misstag som att Tyskland röstade från Nazipartiet på 1930-talet.


Det är ju så verkligheten ser ut: det räcker med ETT misstag, om det är tillräckligt ödesdigert. Sverige var t.ex ett bra land på 1980-talet, men gjorde det ödesdigra misstaget att öka den offentliga sektorn för mycket. Att göra det var bra för jobben, men visade sig förödande för ekonomin. Det märkte man dock först i efterhand.


Det är ofta så att man först i efterhand inser att ett misstag varit förödande. IT-kraschen i början av 2000-talet. Krisen 2008. Eller depressionen 1928. Alltihop hade det kunnat undvikas.


Verkligheten består av de två polerna frihet och trygghet. Ju mer man satsar på det ena, desto mer offrar man av det andra. I Sverige tror vi på frihet. Det låter bra och vi tror att vi hittat elixiret för största möjliga lycka, men nu ser vi dess baksida. Detta är den andra orsaken till varför svenskar är efterblivna.


Svenskar har helt ignorerat säkerhet.

Ignorerar man säkerhet... riskerar man att allt tas från en! Och det räcker att man glömmer låsa dörren en gång. Man får ingen andra chans.


Det är samma sak i fotboll. Man kan inte försvara sig med att man gjorde en jättebra match med många lyckade passningar, om man förlorar med tre-noll. Vi förstår ju att det är så i sportens värld. Men svenskar är övertygade om att nationen aldrig kan hotas.


Människor i andra länder, såsom landet min mor kom från, visste att nationer kan hotas. Det är av den anledningen man finner starkast invandringsmotstånd från svenskar födda utanför landets gränser. De vet vad det innebär när någon kommer utifrån för att ta över landet och försöka omforma det efter egna ideal, samt påtvinga folket detta.


Svenskar är för efterblivna för att förstå det. De sitter heller och lyssnar på sagor från Beppe Wolgers.

Sov så sött, små svenskar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av allasolikavarde - 2 februari 2021 22:45


      Mike Adams (https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Adams_(columnist) ) begick självmord 23 juli 2020. Detvar en vecka före det att han blivit tvingad avsluta sin universitetskarriär som professor (det engelska begreppet "professor" syftar på...

Av allasolikavarde - 27 januari 2021 19:59

Pat Buchanan och William S Lind är två profiler inom det som skulle kunna den invandringskritiska högern. Ett annat namn är paleokonservativ, eller traditionell konservativ. Det som särskiljde dem från högern på 1980-talet är att högern utvecklades m...

Av allasolikavarde - 16 januari 2021 16:22

Har inte bloggat på länge pga jag jobbat med boken som kom ut förra åren (egenpublicerad, kostade cirka 10 000 kr för att få 100 exemplar). Den finns att köpa fysiskt på t.ex. Adlibris för lite över 200 kr eller digitalt för lite under 100 kr. Tyvärr...

Av allasolikavarde - 19 juni 2020 21:24

Man kan fråga sig varför jag ständigt skriver om detta ämnet, och svaret är att det är ett perspektiv som aldrig får höras annars. Traditionell media är ju som den är. Det saknar helt kanaler för att få ut en alternativ sanning. I Sverige serveras ma...

Av allasolikavarde - 13 juni 2020 10:40

Jag recenserade nyligen boken "Haveriet" som jag inte ser som en särskilt välskriven och meningsfull bok.   "Migrationen i medierna", med undertiteln "men det får en väl inte prata om?" är en betydligt bättre antologi. Visserligen har de fördelen...

Ovido - Quiz & Flashcards